Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentUn treball sobre les xarxes socials dels Centres de Salut d'Ontinyent obté...

Un treball sobre les xarxes socials dels Centres de Salut d’Ontinyent obté la matrícula d’honor

L’estudiant ontinyentina Paula Robles Cepero aconsegueix la màxima qualificació pel seu Treball Final de Grau

L’estudiant Paula Robles Cepero aconsegueix una matrícula d’honor pel seu Treball Final de Grau en el qual ha implementat un pla de comunicació per als Centres de Salut de la capital de la Vall d’Albaida.

En els dos últims anys, diverses han sigut les accions que s’han dut a terme per estudiants i personal docent i investigador del Campus de Gandia amb els centres d’atenció primària i comunitària de la localitat d’Ontinyent. En aquest marc, l’estudiant Paula Robles Cepero, natural de la capital valldalbaidina, va defensar divendres passat el seu treball final de grau, amb el qual es converteix en graduada, i pel qual va obtindre la màxima puntuació, una matrícula d’honor, atorgada pel tribunal encarregat de la seua avaluació.

El seu treball abordava la implementació d’un pla de comunicació per als centres de salut de la capital de la Vall d’Albaida (El Barranquet, Sant Rafael i Av. d’Albaida), per als quals va posar en funcionament les xarxes socials amb les quals es buscava una major comunicació entre els sanitaris i la població.

El treball consta d’una part teòrica, en la qual fonamenta aquelles accions que es disposa a posar en funcionament, i una part d’anàlisi i exposició del cas pràctic, en el qual relata totes aquelles accions que s’han emportat a la pràctica i assenyala els principals aspectes del pla de comunicació per als centres d’atenció primària i comunitària de la ciutat.

L’obertura dels perfils en les principals xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter), el disseny gràfic utilitzat en les diferents comunicacions, l’ús de materials de vídeo que altres estudiants havien gravat prèviament, recomanacions i notificacions sanitàries són alguns dels continguts del pla de comunicació proposat.

El tribunal, compost per tres professors del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Politècnica de València van atorgar a l’estudiant la màxima puntuació i van assenyalar que els va semblar una iniciativa de gran utilitat l’obertura d’aquests canals de comunicació, que han de fer l’esforç de mantindre una vegada acabada l’etapa formativa de Paula Robles.

El treball ha estat dirigit pel professor de la Universitat Politècnica de València, Raúl Terol, i cotutoritzat de manera externa per la metgessa d’atenció primària, Sara Vicente. Tots dos han dirigit les diferents accions comunicatives amb les quals les dues institucions treballen aquests anys anteriors.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe