19.1 C
Dimarts, abril 16, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentUn renovat i estel·lar Cambreta manté líder al Deportivo Ontinyent (2-5)

Un renovat i estel·lar Cambreta manté líder al Deportivo Ontinyent (2-5)

Un hat-trick del davanter ontinyentí, junt amb els gols de Bernat i Capone han donat la victòria als valldalbaidins davant el Rafelguaraf.

El Deportivo Ontinyent visitava el CD Rafelguaraf a un partit on els dos conjunts arribaven en molt bona dinàmica. Els de Cristian Ferrándiz tan sols havien perdut un partit de lliga en tota la temporada, mentre que els locals venien de tres victòries consecutives.

Bernat i Cambreta celebraren les seues renovacions amb dos gols

Fa escassos dies, el Deportivo Ontinyent anunciava que Bernat i Cambreta renovaven amb el club. Doncs els dos jugadors del conjunt ontinyentí han avançat al seu equip en la primera part. Bernat va posar el primer gol del Deportivo 9 minuts després de l’inici de l’encontre. El jugador blanc-i-negre va engaltar una pilota rebutjada d’un córner per fer un golàs que va obrir el marcador.

El CD Rafelguaraf va empatar dos minuts després amb un gol de Quique després de guanyar-li l’esquena a la defensa visitant. Però, els de Cristian Ferrándiz van reaccionar, i Cambreta va anotar el segon gol de l’encontre des del punt de penal quan s’arribava a la primera mitja hora.

Imagen
Aquest ha sigut l’XI del Deportivo Ontinyent

El pitxitxi ontinyentí va confirmar el seu gran moment amb un hat-trick

A l’eixida dels vestuaris, el Rafelguaraf buscava el gol de l’empat. En canvi, Cambreta va fer el tercer tant dels visitants després d’una centrada de Bernat. El gol donava un poc de tranquil·litat als ontinyentins, però els locals van retallar distàncies gràcies a un tant de Bruno 5 minuts després.

Quan faltaven 15 minuts per al final de l’encontre, Mata va posar un córner que va rematar el capità, Capone, per fer el gol de la sentència. Cambreta no es conformava amb dos, i va anotar el tercer tant del seu compte particular, i el gol de la ‘maneta’, després d’una cavalcada de Manel, per rematar la victòria al minut 90.

Amb aquests tres punts, el Deportivo Ontinyent es manté al lideratge, i trenca la bona ratxa de victòries del Rafelguaraf. Per la seua part, Cambreta continua pitxitxi després de firmar la seua segona tripleta de la temporada, i el seu 19é gol en lliga.

FITXA TÈCNICA

CD RAFELGUARAF: Víctor Fons; Alberto Fraus, Francisco J Navarro, Javier Faus, Romer Méndez (Bruno 43′), Néstor García, Salvador Oltra, Daniel Salvador, Antonio Calderón (Carles Álvarez 32′), Vicent Valles (Joshua 62′) i Quique (Joan Salazar 62′)

DEPORTIVO ONTINYENT: Picot; Álex Cambra, Capone, Javi (Vlad 78′), Huertas; Juanito, Omar (Daniel Francés 86′), Bernat (Pablo Bleda 88′); Mata, Chorques (Manel 78′) i Cambreta

GOLS: 0-1 Bernat (9′); Enrique Vidal (11′); 1-2 Cambreta (29′); 1-3 Cambreta (64′); Bruno Ferri (71′); 2-4 Capone (74′); 2-5 Cambreta

ÀRBITRE: Kevin Moreno Juan. Amonesta als locals; Enrique Vidal (4′), Alberto Faus (38′), Francisco J Navarro (47′) i Carles Álvarez (78′) i als visitants; Juanito (10′) i Javi (60′)