13 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolUn L’Olleria molt superior guanya al Jávea en La Solana

Un L’Olleria molt superior guanya al Jávea en La Solana

L’Olleria s’ha mostrat molt superior durant pràcticament tot l’encontre per a emportar-se la victòria i igualar en la segona posició amb l’Olímpic de Xàtiva.

L’equip entrenat per Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro ha eixit molt endollat intentant dur el pes de l’encontre. Fruit d’eixa insistència, les primeres ocasions han sigut per als de casa, com una centrada de Gonza al segon pal que ha tornat a ficar Borja Borredà i Víctor Muñoz ha creuat massa el seu tir en l’11, mentre que dos minuts després un remat de Gonza s’ha estavellat en el travesser. Al quart d’hora una centrada molt bona de Borja Borredà no l’ha aconseguit connectar amb encert Víctor Muñoz en posició molt franca.

L’Olleria ha sigut molt superior al rival pràcticament durant tot l’encontre

Degut a l’intens calor que s’ha fet una pausa d’hidratació que no li ha vingut gens bé a L’Olleria, ja que li ha frenat el seu bon ritme que estava tenint i ha sigut el Jávea el que ha tingut les millors ocasions, com un gol anul·lat a Rubén Ortolà per fora de joc en el 34’ o un tir de Luis García des de la frontal que s’ha marxat fora en el 36’. Just abans d’aquesta segona ocasió visitant ha sigut Gonza el que ha intentat marcar de gol olímpic, però la diana no ha arribat fins al minut 42, quan en una passada filtrada per Raúl Mollá, Lucho ha cavalcat fins a la porteria rival i ha definit de forma inapel·lable.

Després del descans el Jávea ha realitzat un doble canvi i ha intentat imposar-se sobre el terreny de joc, donant el primer esglai al minut 54 després d’una ràpida contra que ha culminat Jose Cabo amb un tir que ha marxat prop de l’escaire. L’Olleria s’ha refet ràpid i ha replicat a minut següent en una falta directa treta per Gonza que no ha vist porteria per poc, i en el 61’ ha arribat el segon quan el propi Gonza ha arribat fins a la línia de fons per ficar el cuir enrere i que Nico Cháfer, amb sang freda, controlara i la ficarà on ja no podia arribar el porter.

Sempre ha estat més prop el 3-0 que el 2-1

Els vidriers han sabut maurar el partit per a gairebé patir, i inclús ha estat sempre més prop el 3-0 que el 2-1, com en un córner tancat tret per Nico Cháfer que ha rematat Ricardo Gil i els visitants han tret amb molta dificultat (70’), o una centrada de l’últim fitxatge, Yeray Pastor, que des de línia de fons ha ficat un caramelet que Nico Cháfer, a boca de canó, ha creuat amb excés (74’). Les úniques del Jávea han sigut un remat de Luis García que ha marxat fora per poc (77’) i un remat acrobàtic d’Adrià Ramis que s’ha perdut per dalt del travesser (79’).

Per la seua part, L’Olleria ha tingut el tercer en un gol anul·lat a Eric Valiente en el 83’ per falta de Ricardo Gil al tocar al porter dins de l’àrea petita, i en els últims minuts han pogut marcar tant Lucho de luny, com Carlos Albuixech en un mà a mà i Nico Cháfer amb un tir creuat, però finalment el resultat ha sigut de 2-0 i els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro mantenen el seu gran inici sumant ja 11 punts (3V-2E-0D), els mateixos que l’Olímpic, que ha empatat en casa contra La Font del Carròs -just el proper rival al que visitaran els de La Vall d’Albaida-, i continuant a dos del líder Ontinyent 1931.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Borja Borredà (Ricardo Gil, 67’), Raúl Mollá, Nico Albiñana, Lucho; Emilio Gil, Emilio Ortolà ‘Gatu’ (Álex Tormo, 83’), Marc Escrivà (Yeray Pastor, 67’), Nico Cháfer, Gonza (Eric Valiente, 77’); i Víctor Muñoz (Carlos Albuixech, 77’).

CD JÁVEA: Tonet; Joan Bataller (Jose Cabo, 46’), Caturla (Guillermo, 46’), Paco Gázquez, Mario; Miquel Mut, Javi Hernández; David Buigues, Tomás Calvo, Luis García; i Rubén Ortolà (Adrià Ramis, 71’).

GOLS: 1-0 Lucho (42’); 2-0 Nico Cháfer (61’).

AMONESTACIONS: Als locals Emilio Ortolà ‘Gatu’ (27’), Borja Borredà (33’) i Eric Valiente (92’); i als visitants Tomás Calvo (65’), Mario (67’) i Luis García (86’).

Mencionar per últim que abans del partit el JUVENIL de L’Alqueria del Futbol ha mostrat a l’afició de La Solana el trofeu rebut aquesta mateixa setmana per part de la Federació Valenciana per proclamar-se campions de Segona Regional en el passat curs.