12.2 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeEsportsUn gol de Jara manté les il·lusions de Lliga Comunitat per al...

Un gol de Jara manté les il·lusions de Lliga Comunitat per al Deportivo Ontinyent (0-1)

Els ontinyentins han acabat amb dos jugadors menys per expulsions de Juanjo i Javi.

El Deportivo Ontinyent manté les opcions i, sobretot, la il·lusió d’acabar entre els huit primers després de la victòria als Quatre Camins. Un gol del colombià Santiago Jaramillo ha estat suficient per a derrotar a un Carcaixent que ha arribat a jugar amb dos efectius més, per les expulsions de Juanjo en la primera part i de Javi en el darrer tram de l’encontre. Dues expulsions que ha obligat als de Guarner a tirar d’heroica per traure tres punts que els donen oxigen.
Els ontinyentins han eixit al terreny de joc conscient que els quedava una única bala per al somni i han gaudit d’ocasions de gol per poder ampliar l’avantatge. En la segona part i, amb un jugador menys, el Carcaixent s’ha apoderat del control de la confrontació i ha gaudit de dues ocasions clares, una d’elles Alex ha tret el cuiro de baix dels pals, i en el darrer sospir, la fusta ha escopit la diana de l’empat.
Al remat, tres punts que tenen gust de glòria i que canvien la perspectiva de cara als dos duels que venen per davant als de la Puríssima, amb Castellonense i l’Olleria. Si els de Guarner són capaços de traure els punts, estaran en plena lluita per clavar-se en la Lliga Comunitat.