16.6 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentUn 'doblete' de Carlos Mas posa líder al Deportivo Ontinyent

Un ‘doblete’ de Carlos Mas posa líder al Deportivo Ontinyent

El Deportivo Ontinyent s’enfrontava a un partit dur després del paró nadalenc, ja que jugava a casa del Simat, un dels equips de la part alta de la classificació, buscant sumar els tres punts i posar-se líder junt al Benifaió. I els de Cristian no han deixat passar l’oportunitat i han guanyat per 1-2.

Empat a la primera part

A les 16.30 s’iniciava el partit entre el Simat i el Deportivo Ontinyent, un encontre en què el primer gol ha arribat només començar. De les botes de Carlos Mas ha eixit el 0-1 per a posar per davant als ontinyentins en el marcador després d’aprofitar una magnífica assistència de Bernat.

Durant la primera mitja hora del partit, els visitants han pogut ampliar encara més el marcador, ja que han disposat de diferents ocasions de gol, però no han sabut aprofitar-les. Ja entrant a l’últim quart de la primera part, els locals han anat millorant el seu joc i faltant poc més de cinc minuts per al descans, els locals han posat l’empat a 1 des d’un rebot tret d’un córner.

Un ‘doblete’ de Carlos Mas dona la victòria al Deportivo Ontinyent

I de nou, als pocs minuts de començar la segona part, Carlos Mas ha tornat a fer gol per a posar altra vegada per davant al marcador als visitants, sumant l’1-2. Amb aquest resultat, els locals han augmentant la intensitat per tal de capgirar el marcador, mentre que els de Cristian han continuat lluitant per intentar guanyar els tres punts en joc.

A l’últim tram del partit, els ontinyentins han gaudit de diferents ocasions per poder ampliar la diferència al marcador, la més clara un penal fallat per Cambreta al minut 89.

Finalment, els ontinyentins, que han sabut aguantar a la segona part partit, han aconseguit endur-se del camp els tres punts, una victòria que els serveix per a posar-se líders, junt al Benifaió, al grup 6 de Primera Regional.

FITXA TÈCNICA:

Gols: 0-1, Carlos Mas (2′); 1-1 (39′); 1-2, Carlos Mas (50′).

Club Deportivo Ontinyent: Picot, Abdon, Capone, Huertas, Javi, Àlex, Bernat, Omar, Mata, Carlos i Cambreta. També han disputat uns minuts Juan i Chorques.

Àrbitre: Juan Diego López Cano.