14.3 C
Divendres, març 29, 2024
HomeEsportsUn colossal Matías Aquino lidera la remuntada de l'Ontinyent 1931 amb un...

Un colossal Matías Aquino lidera la remuntada de l’Ontinyent 1931 amb un hat trick (3-1)

Tot i que a la primera part Carles Cambronero va avançar al CE Pedreguer a l’única ocasió dels visitants, Matías Aquino va ser decisiu a la remuntada de l’Ontinyent 1931 amb un gran hat trick.

El CE Pedreguer va transformar en gol l’única ocasió que va tindre

L’Ontinyent 1931 va començar l’encontre dominant, com ve sent habitual. I com també és habitual, les ocasions no es transformaven en gol per culpa de la falta d’efectivitat. La primera part es va caracteritzar per tindre poques ocasions manifestes. De fet, el CE Pedreguer tan sols va arribar una vegada a la porteria d’Ivelin Popov amb claredat: la jugada del gol.

Els de Roberto Bas tingueren algunes ocasions clares, la majoria d’elles venien de centrades de Rafeta, però ni Alejandro Peiró ni Matías Aquino estaven encertats. D’una falta que posava Rafeta va vindre la més clara de la primera part per a l’Ontinyent 1931. Peiró va fer un gran remat de cap, però Christian Gauchí va volar per evitar el primer tant dels locals.

Precisament, després d’aquesta acció va arribar el gol que va obrir la llanda a El Clariano. Si el CE Pedreguer no s’havia apropat a la porteria del conjunt local, a la primera que va tindre va anar cap a dins. Alfie John va protagonitzar una gran acció per la banda dreta, va arribar fins a l’àrea xicoteta i va posar la passada de la mort. Els defenses blanc-i-negres van intentar, sense èxit, rebutjar la pilota, però Carles Cambronero va estar molt atent per espentar el baló i posar el 0 a 1 per a sorpresa de tots just abans del descans.

Matías Aquino va liderar la remuntada amb un espectacular hat trick

La segona part començava amb un ritme totalment diferent del de la primera part. Els dos equips van eixir amb una marxa més, i es va notar. Al cap de pocs minuts d’eixir dels vestuaris, Lluis Felipe va tindre una ocasió molt clara que va aturar Christian Gauchí. Els locals continuaren insistint fins que va arribar el gol de la igualada.

Jorge García va fer una gran passada en llarg cap a Osoro, que dins l’àrea li va deixar de cap el baló a Matías Aquino que va afusellar la porteria del Pedreguer per posar l’1 a 1 al marcador quan s’arribava a la primera hora de joc. L’Ontinyent 1931 no es va conformar amb un gol, i Matías Aquino no anava a ser menys.

Després del primer tant del davanter murcià, van vindre tots els gols de seguida. Rafeta continuava posant unes magnífiques centrade, i Peiró esperava a l’àrea per rematar, però no va poder. Aquino estava esperant al segon pal, va agafar la pilota i sense pensar-ho va definir al pal curt per donar la remuntada als seus.

Matías Aquino volia més i més. Tan sols tres minuts després, el pitxitxi va agafar el baló, va superar el defensa rival tirant-li el baló per damunt, i va continuar la carrera fins quedar-se soles davant el porter, quan va definir amb molta qualitat per consagrar la victòria de l’Ontinyent 1931.

Amb aquests tres punts, els de Roberto Bas recuperen la segona plaça que havien perdut ahir amb la victòria del Taverneres. A més, Matías Aquino ja suma 19 gols en 15 partits, unes xifres espectaculars que el fan el màxim golejador de la categoria.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931 CF (4-2-3-1): Ivelin Popov; Chimo Reig, Rubén Bella (Marc Tormo 54′), Pau Sanchis, Jorge García; Alberto Osoro (Víctor Fuentes 78′), Alexandru (Diego Cambra 54′); Rafeta (Junior 78′), Lluis Felipe (Ivan Ceballos 73′), Alejandro Peiró; Matías Aquino

CE PEDREGUER (4-4-2): Christian Gauchí; Vicente José, Ivan Malter, Cristian de Luis, Alejandro Gayà; Antoni Cabanilles (Maverick Castro 63′), Jaume Devesa (Josep García 69′), Carles, Carles Cambronero (Abel Roselló 69′); Alfie John (Jorge Beltrán 63′) i Antonio Granados (Kevi 72′)

GOLS: 0-1 Carles Cambronero (44′); 1-1 Matías Aquino (57′); 2-1 Matías Aquino (65′);

ÀRBITRE: Alejandro Chaves Gallego. Amonesta als locals; Lluis Felipe (44′) i Rubén Bella (45′) i als visitants; Antonio Granados (45′); Antoni Cabanilles (53′), Cristian de Luis (57′)

ASISTENT 1: Andrés Ballesteros Moreno

ASSISTENT 2: Alberto de Paz Tur