22.2 C
Albaida
Dissabte, setembre 23, 2023
HomeVall d´AlbaidaOntinyentUn 72,1% de la joventut ontinyentina afirma que cal una oferta major...

Un 72,1% de la joventut ontinyentina afirma que cal una oferta major d’oci juvenil

El CLJO ha presentat els resultats del seu Estudi d’Oci Juvenil en la població d’Ontinyent de 12 a 18 anys, on el 56,2% de la mostra considera que el jovent disposa de suficient temps lliure

El CLJO (Consell Local de la Joventut d’Ontinyent) ha presentat els resultats del seu Estudi d’Oci Juvenil en la població ontinyentina de 12 a 18 anys. La mostra constituïda per 598 joves ha comptat amb la participació de l’IES Jaume I, l’IES Pou Clar, l’IES l’Estació, Col·legi La Milagrosa, Col·legi Santa Maria, Col·legi H.P. Sant Josep, Col·legi La Concepció i el Col·legi La Pureza de María. 

Entre les dades més significatives de l’estudi trobem que el 56,2% de la mostra considera suficient el temps del qual disposa per a activitats d’oci, tot i que un 6,2% disposa de menys de dues hores. A més, per al 64,3%, l’economia no suposa un factor clau a l’hora de participar en activitats d’oci, tot tenint en compte que la mostra de l’enquesta, participa fonamentalment d’activitats que no requereixen una despesa econòmica. 

René Díaz Castelló, vicepresidenta del CLJO, ha volgut recalcar l’elevada xifra dels i les participants que reclamen una major oferta d’oci juvenil a Ontinyent, sent aquest d’un 72,1%. “Necessitem una aposta per un oci juvenil de qualitat i de proximitat. No podem deixar al nostre jovent de banda en una etapa clau en el seu desenvolupament personal. És necessari apostar per ell, desenvolupant una línia de treball i d’activitats que revertisquen aquesta situació”. 

L’estudi complet es pot consultar a la pàgina web del CLJO. 

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe