16.1 C
Dimarts, abril 16, 2024
HomeCiclismeTretze valldalbaidins participen en una de les ultramarathons més dures d'Espanya

Tretze valldalbaidins participen en una de les ultramarathons més dures d’Espanya

Ciclistes d’Albaida, Agullent i Ontinyent van fer un recorregut extremadament dur a la ‘Pedals de Foc Non Stop’

A la Vall d’Albaida tenim esportistes d’alt nivell. Inclús alguns estan disposats a fer proves impossibles per a molts. Per això, el passat 2 de juliol, un total de 13 valldalbaidins van participar en la 16a edició de la ‘Pedals de Foc Non Stop’. Aquesta és una competició considerada de les més dures d’Espanya, ja que els corredors estan sotmesos a una gran altitud de 2.300 metres en algunes parts i a un recorregut llarg i intens.

Héctor Ureña, Santi Pérez, Jordi Revert, Mario Martínez, Aitor Gandia, Francisco Gómez, Raúl Martínez, Paco Martínez, Víctor Llopis, David Ferri, José Bas, Víctor Martínez i José Gironés van ser els valents d‘Agullent, Albaida i, Ontinyent, d’on eren la majoria, que es van enfrontar a aquesta prova.

L’ontinyentí Aitor Gandia va quedar en 9ª posició en la classificació per parelles amb Francisco Gómez

“Això que hui pareix una bogeria, demà serà un dels teus millors records”. Aquesta era la frase del ciclista ontinyentí Aitor Gandia, qui va fer una marca de 14 h i 35 minuts, recorrent 210 km i 6.800+. El ciclista del Radical Bike Ontinyent va quedar en la 9a posició en la classificació per parelles amb Francisco Gómez, de l’Albaidense.

La competició organitzada per Pedales Mundo Club Ciclista va començar amb llums a les 4:30 del matí des de Vielha. El recorregut va entrebesar punts del Pirineu Català el Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici. A més, a causa de la duresa del trajecte, molts participants van abandonar per les altes temperatures de la cursa.