15.8 C
Dimarts, abril 23, 2024
HomeFutbolAmateur Femení OntinyentTres gols al primer quart sentencien l'Amateur Femení d'Ontinyent davant el Llevant

Tres gols al primer quart sentencien l’Amateur Femení d’Ontinyent davant el Llevant

Les ontinyentines, qui diumenge es van enfrontar a un dels equips més forts de la lliga, s’han vist aquest dimarts les cares amb un altre dels clubs de la part alta de la classificació, el Llevant Unió Deportiva, un partit que s’ha jugat al poliesportiu municipal d’Ontinyent i que ha acabat 0-4.

0-3 al primer quart del partit

Només 48 hores de diferència entre dos grans partits per a les de Pepe Pla, que sense a penes descans després del partit del diumenge davant el Miramar, els tocava ara enfrontar-se amb un altre dels grans equips del grup.

El partit es presentava complicat i el primer quart del partit ha sentenciat les ontinyentines, que han encaixat tres dels quatre gols durant els primers quinze minuts del partit. Però a pesar del 0-3, les locals han anat millorant amb el pas del temps i han anat millorant al terreny de joc, gaudint d’alguna ocasió de gol que a punt han estat de posar l’1-3.

I en el moment en què les de Pepe Pla estaven generant més perill, les del Llevant han posat el 0-4 al marcador minuts abans d’arribar al descans.

Les ontinyentines, molt millor a la segona part

Tot i la gran diferència al marcador, les locals han eixit en la segona part amb ganes de mostrar el seu joc i plantar-se davant les visitants, millorant en la defensa especialment.

Però tot i algun intent per canviar el resultat, finalment les de Pepe Pla no han pogut sumar cap gol. En acabar el partit, el tècnic ontinyentí ha afirmat “que era un partit d’allò més complicat, i més venint de jugar un altre fa 48 hores. Estic orgullós de l’equip, que ha sabut plantar cara a un dels grans de la lliga”.