17 C
Albaida
Divendres, maig 20, 2022
HomeEsportsTorna el Circuit de carreres populars de la Vall d'Albaida amb la...

Torna el Circuit de carreres populars de la Vall d’Albaida amb la XII edició

Un dels circuits més populars de la comarca vall d’albaidina torna després d’estar dos anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia i comptarà amb un total d’11 categories.

Les inscripcions per a poder participar en el circuit s’obrin aquest diumenge, 23 de gener, i es podran fer a través d’aquest enllaç. Enguany el conjunt de carreres serà solidari amb Cazarettos, una associació esportiva sense ànim de lucre que fomenta l’esport inclusiu. La col·laboració es farà amb la destinació d’1 euro de la quota d’inscripció al circuit i de la quota de carreres individuals que pague cada participant.

El Circuit comença el pròxim 5 de març amb la ‘Volta a peu a Bufali’ i finalitzarà el 16 d’octubre amb la ‘XVI Volta a peu pel Benicadell’, passant pels diferents pobles de la comarca de la Vall d’Albaida.

En cadascuna de les carreres que formen el circuit es farà una classificació paral·lela per a tots els participants, ja que cada categoria té un nombre de proves diferents.

Proves per categories

Per a xiquets i xiquetes de les categories de discapacitat i benjamí, aleví i infantil, hi haurà un total de 12 proves, de les quals s’haurà de puntuar en 6 de les 12 proves per optar a la borsa del corredor.

Quant a la categoria juvenil hi haurà un total de 14 proves (fins a 10 km màxim), de les quals s’haurà de puntuar, al menys, en 7 de les 14 proves per optar a la borsa del corredor. Un total de 20 proves hi haurà per a les categories sènior, veterans A, B, C, D i discapacitat, de les quals s’haurà de puntuar en 8 de les 20 proves. A més, s’hauran de completar 4 curses de les 10 primeres i 4 curses de les 10 últimes, per optar a la borsa del corredor.

Les persones amb discapacitat sols puntuaran aquelles curses en les quals hi puguen participar tots (exemple, un Trail o alguna cursa amb barreres arquitectòniques).

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe