Free Porn
xbporn
28.7 C
Albaida
Diumenge, juliol 21, 2024
HomeVall d´AlbaidaBèlgidaSuspesa la Mascletà de la pirotècnica Aitana de Bèlgida en València

Suspesa la Mascletà de la pirotècnica Aitana de Bèlgida en València

Aquest dijous 17 de març, la pirotècnia Aitana de Bèlgida hauria d’haver estat l’encarregada de disparar la Mascletà de Falles des de la plaça de l’Ajuntament de València. Com ja va pasar el dia 7 de març amb la suspensió de la Mascletà a càrrec dels ollerians Nadal-Martí, l’Ajuntament de València ha anunciat la cancel·lació del disparament a causa de les previsions meteorològiques.

Isabel Benavent, qui anava a disparar la Mascletà del dia 17, ens avançava en una entrevista la possibilitat de la suspensió. Ens contava, a més, què passa amb les mascletaes que no es disparen. A continuació, recuperem un fragment de l’entrevista en qüestió.

  • Isabel, parlàvem de la possible suspensió de la Mascletà a causa de l’oratge, en aquest cas, què passa amb la mascletà?

Això depén de la part que contracta, en aquest cas la Junta Central Fallera. Ells son qui decideixen, d’entre les mascletaes anul·lades, quan es dispararan. Pot ser en Fira, el 9 d’Octubre, en els Desemparats… això no ho sabem. Tant de bo no se’n tinguera que anul·lar cap, però de moment ja van dues.

  • Una mascletà que ha sigut suspesa, pot guardar-se per a més endavant o s’ha de tornar a produir una nova?

Guardar-la és viable si tens lloc. En el nostre cas, l’empresa és gran i tenim lloc per a guardar-la. La pólvora es pot emmagatzemar, el problema és quan es xopa. En eixe cas és pitjor que tirar-la perquè has de desmuntar-la i destruir-la. Depén de com estiga la pólvora en el moment de la suspensió canvia molt el que passa, perquè pots guardar-la i ja està o pot ser que s’haja banyat tota.

El pitjor que pot passar, per a mi, és haver-la muntat i que comence a ploure, però hages de disparar-la. Al no tindre prevista la pluja pot ser que no done temps de tapar-la bé, es xope, i després comence a anar malament. Un castell en aigua a xorros no passa res, però la mascletà és molt arriscat. Pot no passar res o tallar-la per complet. És el nostre ofici i és un ofici d’adrenalina fins al final. Fins que no sona l’últim coet i veus que a la gent li ha agradat sempre estan els nervis.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe