20.8 C
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolSegona RegionalSols una derrota i un partit ajornat en la primera jornada del...

Sols una derrota i un partit ajornat en la primera jornada del 2022

Grans victòries de l’Albaidense, Ontinyent 1931 B, L’Olleria B, Bocairent i Agullent, sent sols l’Aielo el que no va guanyar, malgrat merèixer molt més. Destacar que Javi Romero va marcar els cinc gols del Bocairent, i que el Llutxent va ajornar el seu encontre davant el Beniopa, que ha quedat fixat per al dijous 20 de gener a les 20:30 hores.

CD Albaidense 4 – 2 CD Enguera B:

L’Albaidense manté la seua bona dinàmica

Els de Kikín, que portaven sis partits sense perdre amb tres victòries i tres empats, sumen un nou triomf després de guanyar a un Enguera B al que despengen de la part alta. Els d’Albaida van començar bé l’encontre, gaudint d’un parell d’ocasions clares, però al minut 10 marcava el conjunt filial, que va jugar amb defensa de tres i plantejava un joc molt alegre en tasques ofensives. Va empentar l’Albaidense i en el 26’ aconseguia l’empat gràcies una gran jugada de Salah, mentre que el porter David Cabanes va tindre que aparèixer en un mà a mà per a evitar l’1-2. Els de La Vall aconseguien fer molt de mal per bandes, i en una d’eixes, en el 40’, un rebuig l’aprofitava Joab per a donar-li la volta al marcador.

Després del descans els visitants van donar un pas endavant mentre que l’Albaidense no aconseguia connectar amb encert, tenint que aparèixer de nou David Cabanes per a evitar el gol de l’Enguera B amb altra gran parada. No obstant, en el minut 71 no va poder fer res després d’un centre al segon pal que van tornar a posar en el cor de l’àrea per a rematar-lo al fons de la xarxa (2-2). No havia tancat el partit l’Albaidense i li va tocar remar, tornant a avançar-se en el minut 82 gràcies a una bona combinació entre Tito i Salah per a que aquest últim firmés el seu doblet particular, mentre que en el 88’ es van canviar les tornes i va ser Salah el que va assistir a Tito per a que fera el 4-2 definitiu en un partit molt treballat per part dels del Beniati.

CF Aielo 0 – 3 Font de La Figuera:

L’Aielo no aconsegueix trencar la seua mala ratxa

Quinta derrota consecutiva malgrat el bon treball realitzat per l’Aielo, que va iniciar l’encontre dominant, però el gol no va arribar, i damunt, després de quedar-se els visitants amb un home menys en el 44’, van veure com el Font de La Figuera marcava just abans del descans.

Durant el segon temps va seguir dominant l’equip entrenat per Rafa Cebrián, que va gaudir de varies ocasions, però en una pèrdua en mig del camp va arribar el 0-2 en el 76’, i en el 81’ es va registrar el tercer. Aixina i tot no es van rendir en cap moment, generant perill però sense aconseguir marcar, veient com, en un partit en el que van merèixer molt més, registraven una nova derrota.

Ontinyent 1931 CF B 3 – 1 Esides Caramanchel CE:

El líder no falla

Segueix intractable l’equip entrenat per Pablo Iglesias, que suma una nova victòria després de guanyar en un partit que va tindre controlat de principi a fi, apostant pel seu futbol combinatiu habitual, menejant el cuir molt ràpid. Un clar exemple d’això va ser l’1-0 en el 16’: Vague ix amb el baló, fa una passada en profunditat per a Galán, que toca de tacó cap a Olava, aquest fica el centre, Orquín la deixa passar i Ribera marca des de la frontal. Gran gol al que va respondre l’Esides marcant en el 31’ aprofitant un penal molt protestat pels de casa.

No obstant, la reacció va ser instantània i en el 34’ una falta penjada de forma mil·limètrica per Galán l’aprofitava José María Cid per a fer el 2-1. En el segon temps es va mantenir la mateixa dinàmica i totes les ocasions van ser per als de El Clariano, com una de Ribera, altra d’Orquín i altra de Pau Tormo, però en totes va aparèixer el porter visitant. Això sí, poc va poder fer entre mig d’eixes oportunitats quan Diego Asensi, poc després d’entrar al terreny de joc, definia de forma brillant per a fer el 3-1 en el 66’.

L’Olleria CF B 2 – 0 Canals Promeses CF:

Gran ratxa del filial vidrier

Els de Sergio Úbeda acumulen 10 dels últims 12 punts que han disputat i segueixen escalant posicions. En aquesta ocasió van guanyar a un Canals Promeses pitjor posicionat en la classificació. Prompte es ficava de cara el partit després d’un penal comés sobre Edon que David Vidal ha transformat al minut 9.

Poc a poc els de La Costera han anant clavant-se en el partit, però no han aconseguit variar el marcador malgrat acabar el primer temps millor. Damunt, en els primers compassos del segon temps Edon s’internava per banda, regatejava i marcava el segon en el minut 54. El mateix futbolista va gaudir de més ocasions, però al final el 2-0 va ser el resultat definitiu.

SD Vallada 2 – 5 CDF Bocairent:

El Bocairent torna a la senda de la victòria amb un festival de Javi Romero

Després d’un empat i una derrota, els d’Isidro Borderia visitaven al cuer i no van fallar, guiats per un Javi Romero que va marcar els cinc gols dels de La Vall i es fica com a màxim golejador del Grup XII amb 13 dianes. Les ocasions van ser constants des del primer minut, però pareixia que el cuir no volia entrar fins que al minut 17 arribava el primer i en el 29 el segon, acabant el primer temps amb la sensació de podrien gaudir d’un marcador molt més ampli.

I aixina va ser en els primers compassos del segon temps, quan en qüestió de tres minuts seguits (47’, 48’ i 49’) Javi Romero marcava tres gols més de forma consecutiva deixant totalment sentenciat l’encontre, que sols va veure variar el marcador perquè els visitants es van relaxar en els últims minuts i això ho va aprofitar el Vallada per a maquillar el marcador amb una diana en el 75’ i l’altra en el 86’.

CF Agullent 4 – 0 Banyeres UE:

Nova golejada de l’Agullent

A l’Agullent li va costar agafar el ritme habitual que portaven abans del paró, però aixina i tot van aconseguir golejar al penúltim, que gaire bé va oferir batalla en el Juan Vidal, ja que les ocasions per als de Sergio Francés ‘Pete’ van ser constants. Al minut 12’ arribava el primer gol al culminar Jordi Belda una gran jugada col·lectiva, mentre que el segon va arribar ja en el 42’ gràcies a un contraatac, marcant Pablo Pascual.

Ja en el segon temps van aconseguir sentenciar en els primers minuts, quan en el 57’ va ser Juan Hermoso el que va concretar altra jugada col·lectiva. Es mantenia la mateixa tònica, amb l’Agullent gaudint d’ocasions, però no va ser fins al minut 87 que va arribar el quart i definitiu gol, el segon de Pablo Pascual després d’un centre-xut, firmant la segona victòria consecutiva per a aixina arrimar-se a la part alta de la taula, mantenint a més la porteria a zero.