19 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeFutbolSegona RegionalSols Bocairent, Albaidense i Llutxent guanyen en la vuitena jornada

Sols Bocairent, Albaidense i Llutxent guanyen en la vuitena jornada

Sense cap derbi en aquesta ocasió, dels set valldalbaidins sols van guanyar tres, destacant sobre tot la golejada de l’Albaidense (1-8), i l’empat d’un Ontinyent 1931 B que encara no havia cedit cap punt.

Canals Promeses CF 1 – 3 CDF Bocairent:

Setmana perfecta per al Bocairent i per a Javi Romero

Després de descansar en l’anterior jornada i de guanyar 5-0 el dimecres al Ciudad de Alcoy de Primera Regional en La Nostra Copa, els d’Isidro Borderia afrontaven aquest desplaçament amb moltes ganes i aixina ho van demostrar ja que en el minut 6 arribava el primer gol amb un remat de cap de David després d’anticipar-se al porter. Van buscar el segon, però just abans del descans, en el 40’, el que va marcar va ser un Canals Promeses que va vendre cara la derrota.

Ja en el segon temps, on els de La Vall d’Albaida van sortir molt més endollats, Javi Romero,que ja va fer doblet en el partit coper, va arrodonir la seua gran setmana marcant els dos gols que li donen una nova victòria al Bocairent, que manté una dinàmica molt positiva des de fa just un mes. L’1-2, que va arribar ja amb superioritat numèrica per l’expulsió del capità local, el va marcar al culminar una bona jugada personal en el 66’, i, després de desaprofitar una pena màxima en el minut 72, no ho van fer ja en el 86’, quan Javi Romero va firmar l’1-3 definitiu amb un nou penal. La notícia negativa va ser la lesió del brau Hilario, que tindrà que esperar a demà per a conèixer l’abast.

CD Olímpic B 2 – 1 CF Aielo:

L’Aielo veu allunyar-se la part alta al caure davant el segon

Partit molt intens en La Murta en el que l’Aielo va començar millor que el seu rival, gaudint de varies ocasions molt clares durant el primer temps, sobretot en els primers minuts, però el que va marcar va ser l’Olímpic B en una de les poques ocasions que va generar. La tònica es va mantenir en el segon temps, gaudint de nou d’ocasions com per a haver empatat, però no van estar encertats i damunt en el minut 56 es van quedar amb un home menys al veure Alberto Egea la segon groga.

En els minuts finals els de Xàtiva van aprofitar una errada defensiva i una acció en la que es va reclamar fora de joc per a ficar el 2-0, però els de Miquel Ferrando no es van rendir malgrat la inferioritat numèrica i van aconseguir retallar distàncies gràcies a una diana d’Isidro Requena, però l’encontre es va embrollar i gaire bé no va haver ritme entre falta i falta i no van poder fer el gol que haguera fet justícia, registrant-se la segon derrota de la temporada per als d’Aielo, que passen de tercer a sèptim i veuen com el seu rival es fica a 4 punts.

Muro CF B 0 – 0 Ontinyent 1931 CF B:

El filial ontinyentí cedeix els seus primers punts

El duel va començar amb el Muro B millor que el líder, que va iniciar amb poca intensitat i sense ser capaç de crear perill, fins que poc a poc van anar clavant-se en l’encontre a base de circular el baló, provocant les primeres aproximacions, però just quan millor estava l’equip entrenat per Pablo Iglesias es va arribar al descans. Només començar el segon temps, els de La Llometa van gaudir d’una ocasió claríssima a boca de canó, però va aparèixer Marcos per a mantenir la porteria a zero.

No obstant, l’Ontinyent 1931 B va dominar en el segon temps, però no van poder materialitzar cap ocasió, destacant sobre tot una de Quico Vidal que va salvar un defensa baix pals, i un córner tret per Galán i rematat per Samuel al que va respondre el porter amb una gran parada, fent que el marcador no es mogués en cap moment. Malgrat que es trenca la seua dinàmica guanyadora, segueixen amb un bon avantatge de 5 punts respecte al segon.

L’Olleria CF B 1 – 3 La Font de La Figuera:

Les errades defensives provoquen que L’Olleria B siga remuntat

Va començar molt bé l’equip entrenat per Sergio Úbeda, fins al punt de que van aconseguir avançar-se en el minut 26 gràcies a un baló a l’esquena de la defensa que va guanyar Jota per a acabar fent una passada enrere a Manolo Vidal i que aquest fera l’1-0. No obstant, 10 minuts després una errada defensiva va acabar amb l’empat a 1 amb el que sen van anar al descans.

Ja en el segon temps, dos gols consecutius van ficar el partit molt costera amunt per als de La Solana, damunt el primer va ser en una nova errada defensiva, en la que el mateix futbolista del primer gol va acabar marcant després de que trobar-se primer amb el pal i aprofitar el rebuig en el 54’, mentre que en el 56’ el gol va ser de falta directa, arribant d’aquesta manera la quinta derrota seguida.

SD Vallada 1 – 8 CD Albaidense:

Golejada còmoda de l’Albaidense per a recuperar moral

Després de perdre en l’anterior jornada i quedar eliminats de La Nostra Copa, els d’Albaida afrontaven el duel contra el cuer amb moltes ganes de fer un bon encontre i aixina va ser. En el primer temps van aconseguir dos gols, un en el 19’ per part de Tito, i l’altre en el 36’ després d’una bona jugada de Carlos després d’un córner, que va regatejar a un rival i va posar una passada enrere que va aprofitar Jorge per a fer el 0-2.

Ja després del descans van anar succeint-se els gols, i això que inclús van afrontar el tram final de l’encontre (quan ja anaven 0-6) amb un home menys després de lesionar-se Ramón quan ja havien esgotat tots els canvis dels que disposaven hui, però tant amb 11 com en 10, van ser molt superiors, amb un Salah en estat de gràcia que va fer un ‘hat-trick’, marcant el 0-3 (47’), el 0-5 de penal (55’) i el 0-7 (81’). El quart va ser d’Alfaro, Tito va firmar el seu doblet en el 68’, i l’octau va ser de Yassine ja en el 88’, mentre que en l’últim sospir feia el de l’honor el Vallada en posició més que dubtosa.

CF Llutxent 1 – 0 CE Ròtova:

L’empenta dóna altra victòria al Llutxent per a mantenir el lideratge

Partit molt disputat i intens, més propi d’un derbi, amb molta igualtat i en el que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. Els de Juanjo Benavet van apostar més per maurar les jugades, mentre que el Ròtova va crear molt de perill a baló parat. Van anar succeint-se els minuts i quan pareixia que el partit anava a acabar amb el 0-0 inicial, l’espenta tant dels jugadors com de l’afició va acabar amb un penal que César va convertir ja amb el temps complit.

Els visitants van buscar l’empat penjant balons i obligant al Llutxent a treballar al màxim per a mantenir l’1-0 en un extens temps afegit en el que a més van jugar amb un menys ja que Josep es va lesionar quan ja havien fet tots els canvis, però els de La Vall d’Albaida es van posar el “mono” de treball per a mantenir el lideratge. Destacar el bon ambient una vegada més en La Plana, on el primer equip va saltar al camp agafat de la mà dels Benjamins i amb la mascota, el Rabosot, per a seguir complint en el seu principal objectiu, el crear il·lusió als aficionats.

CF Agullent 2 – 3 CD Enguera B:

L’Agullent ho dona tot però es veu superat pel filial de l’Enguera

Duel molt bonic per a l’espectador entre dos equips que des del primer moment van buscar el gol, sense especular, arribant als 10 minuts el primer gol de l’encontre, quan el local Óscar culminava una jugada col·lectiva. No obstant, la reacció de l’Enguera B ha sigut instantània ja que en el 15’ una errada en la eixida del baló per part de l’Agullent acabava en l’1-1, mentre que la remuntada la aconseguien ja en el 42’ al aprofitar un rebuig en una falta lateral.

Després del descans, l’equip entrenat per Sergio Francés ‘Pete’ va pressionar en busca de l’empat en tot moment, fins que va arribar en el minut 64 gràcies a una gran jugada per banda dreta que va culminar Marc. La dinàmica es va mantenir ja que l’Agullent, malgrat quedar-se amb un home menys per l’expulsió molt rigorosa d’Óscar, va buscar la victòria en tot moment, però quan més prop pareixia el 3-2, va arribar el 2-3 en el 78’ en una contra d’un Enguera B que escala fins a la quinta posició.