19.6 C
Albaida
Dilluns, març 27, 2023
HomeCulturaS'obri el termini de presentació d’obres per al XXVIII Premi de Literatura...

S’obri el termini de presentació d’obres per al XXVIII Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb la col·laboració d’Edicions Bromera, ha convocat una nova edició del Premi de Literatura Eròtica de La Vall d’Albaida. Segons expliquen des de la mateixa mancomunitat, “aquest premi vol acreditar un gènere literari singular, i alhora vol contribuir a la promoció de la literatura en la nostra llengua.”

El jurat d’aquesta edició estarà constituït per Josep Penadés, president; Mariola Montosa, representant de l’IEVA; Elisabet Roig, guanyadora de l’edició passada; Paula Soriano, representant d’Edicions Bromera i Sílvia Urenya, representant de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del valencià.

Respecte de les obres que poden optar al Premi de Literatura Eròtica de La Vall d’Albaida, les bases defineixen que “podran optar al premi obres de tema eròtic, originals i inèdites, escrites en valencià, amb una extensió mínima de 105.000 caràcters amb espais inclosos. L’import del premi convocat és de 4.000 € i s’entendrà com a pagament dels drets d’autor dels 2.000 primers exemplars que es venguen”.

Les bases completes ací.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe