17.4 C
Dijous, març 28, 2024
HomeEsportsSet pòdiums per al CAVA Ontinyent en el Cros d'Alcoi

Set pòdiums per al CAVA Ontinyent en el Cros d’Alcoi

El passat cap de setmana es va celebrar una nova edició del Cros d’Alcoi, que estrenava part del nou circuit en competició oficial. Fins a la ciutat alcoiana es van desplaçar un total de 21 atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic, els quals tingueren una notable actuació conjunta, on van destacar els set pòdiums aconseguits en les diferents categories.

El matí va començar amb la categoria sub14, en la que Mar Coronado va aconseguir un brillant tercer lloc en el seu debut en una prova de camp a través, mentre que Emma Muste acabà en el lloc 18. En xics, bon vuité lloc per a Diego Ortiz, també debutant en proves de cross. En categoria sub12, primer i segon lloc per a Isabel Cháfer i Núria Gómez en una prova en la qual estigueren acompanyades per Arantxa Serralle en el lloc , Laia Mollà en el 13è i Carla Pla en el 17è.

En xics, Joel Gandia acabà en un bon seté lloc. En categoria sub16, gran segon lloc de Ferran Reig, seguit molt a prop de Gabriel Donat en cinquè lloc, mentre que Francisco Donat acabà el 16 i Rafael Ortiz el 25. En xiques, Carla Bernabeu arribà la 16. En categoria sub18 segon lloc per a Óscar Francés en una gran prova, seguit de Rubén Revert en vuité lloc i Saúl Cabedo en el lloc 12. En categoria master Rafa Ortiz aconseguia un espectacular segon lloc als seus 52 anys, mentre que Salva Albert arribava cinquè. Per últim, en categoria sub23, gran triomf d’Aina Pérez seguida en quart lloc d’Aina Álvarez.

També va començar la temporada de pista coberta, en aquest cas amb un control a Elda, en el que Dani Muste va aconseguir bones marques als 300 llisos amb 42”15 i als 60 llisos amb 8”45.