9.5 C
Albaida
Dissabte, desembre 3, 2022
HomeVall d´AlbaidaAielo de MalferitSaül Gómez dirigirà l'Himne de l'Associació de Festes a l'Entrada de Bandes...

Saül Gómez dirigirà l’Himne de l’Associació de Festes a l’Entrada de Bandes d’Aielo de Malferit

Aquest divendres 5 d’agost serà el gran dia de les Festes de Moros i Cristians d’Aielo de Malferit més esperades. Al matí tindrà lloc l’Entrada de Bandes, que començarà a les 12 h. Doncs, l’encarregat de dirigir l’Himne de l’Associació de Festes a la plaça Palau serà Saül Gómez Soler.

Actualment, l’ontinyentí és el director d’una de les bandes més prestigioses de la Comunitat com és el CIM ‘La Armónica’ de Bunyol. A més, dirigeix també l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Als seus estudis destaca la llicenciatura en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de València i en Direcció d’Orquestra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.

Saül Gómez va estar lligat al municipi als anys 2005 i 2006 quan va ser el director Titular de la Unió Musical d’Aielo. A més, és un compositor molt reconegut i les seues peces sonen cada any en les Festes de Moros i Cristians de tots els municipis (Abencerraig, Xabat, Santiago Capitán Abencerraje, Turégano…).

L’ontinyentí també és un músic molt reconegut internacionalment, ja que ha dirigit orquestres europees com les de Salzburgo, Praga, Berlín o Munich, o solistes d’alt nivell com Juan Lago, Roberto Turlo o Francesca Calero, entre altres. A la Comunitat Valenciana ha estat al capdavant de bandes com la SM Primitiva de Xàtiva, l’AAM Oliva o l’AMSC Castalla.

A les 20 h començarà a l’Entrada de Moros i Cristians. Posteriorment, l’Orquestra Gravity actuarà per la nit.

La Comparsa Asturs va guanyar el Premi de la Desfilada de l’Alardo

L’Associació de Festes d’Aielo de Malferit també ha anunciat la comparsa guanyadora del Premi de la Desfilada de l’Alardo. Es tracta de la Comparsa Asturs, la qual ha obtingut un total de 272 punts. La resta de comparses han tingut la següent puntuació: Caníbals (260), Barbárabes (243), Gaerbellárabes (230.5), Oleyanos (232.96), Almorávides (218.5), Bucaneros (200.5), Corsarios (183) i Contrabandistes (177),

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe