22.9 C
Albaida
Dimarts, maig 28, 2024
HomeFestesSalem viu una entrada de Moros i Cristians plena de color, música...

Salem viu una entrada de Moros i Cristians plena de color, música i tradició

En una vesprada carregada d’emocions, Salem ha viscut una entrada de Moros i Cristians alegre i festiva. 

Amb la participació dels habitants de Salem i dels pobles veïns, aquest esdeveniment ha il·luminat els carrers de la població.

Sota la coordinació de l’associació Amics, les filades de moros i cristians de Salem han enriquit la festa amb la seua identitat i caràcter.

En el bàndol cristià, la Filà Pirates ha captivat el públic amb la seua representació dels pirates, mentre que la Filà Cordoveses i Contrabandistes ha impressionat amb el seu aire misteriós.

En el bàndol moro, la Filà Barcellers ha desplegat la seua grandesa i exotisme, la Filà Moros del Benicadell ha destacat per l’elegància i orgull, i la Filà Elquines ha impressionat amb la seua bellesa i majestuositat.

Enguany també hi ha festers fadrins que s’han sumat a la celebració de les festes d’estiu, enriquint encara més aquesta festa tradicional.

L’entrada de moros i cristians de Salem promou la convivència, el respecte i la valoració de les diferències culturals, enalteixen l’esperit d’unitat i tolerància de la població. Salem se sent orgullós de preservar aquesta tradició any rere any.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe