16.8 C
Dijous, març 28, 2024
HomeEsportsS'acaba el somni de la copa per a l'Ontinyent 1931 amb decisions...

S’acaba el somni de la copa per a l’Ontinyent 1931 amb decisions arbitrals clau (0-1)

L’eliminació de l’Ontinyent 1931 de La Nostra Copa estigué marcada per les decisions arbitrals. Un gol anul·lat a Matías Aquino i un tant després d’una falta del Quart de Poblet acabaren amb el somni ontinyentí per guanyar la copa.

Gran domini local a la primera part, però va faltar fortuna

L’Ontinyent 1931 venia d’unes jornades complicades amb dues derrotes consecutives en lliga. Però, pareix que la Copa canvià la cara del conjunt ontinyentí, que va fer una primera part excel·lent. Tan sols va faltar l’encert a porteria i una mica de sort. Tot i que el Quart de Poblet va primer al seu grup, no es va notar al terreny de joc el seu gran moment.

Roberto Bas va fer un canvi d’esquema que li va sentar molt bé a l’equip. Matías Aquino va tindre quatre ocasions molt clares a la primera meitat: Dues van ser remats que se’n van anar fora, i altra la va parar Nacho. L’última va ser just abans del descans, però l’àrbitra va anul·lar el gol del davanter murcià per fora de joc.

Lluis Felipe conduiex el baló davant una bona defensa del Quart de Poblet

L’Ontinyent 1931 va protestar falta al gol visitant

Tan sols quatre minuts després de la represa del joc, el Quart de Poblet es va avançar al marcador amb molta polèmica. Un jugador visitant va centrar, i Rubén García anava a agafar la pilota, però un atacant li va fer falta. Salas va aprofitar el rebot per fer el gol que obria la llanda.

A pesar d’anar per darrere al marcador, l’Ontinyent 1931 no va parar d’atacar, i l’afició tampoc d’animar. Alejandro Peiró va tindre dues ocasions molt clares. Una se’n va anar fora per molt poc i l’altra la va aturar el porter. Alejandro Peiró la va tindre a porteria buida en l’últim sospir però la fortuna no estava de part de l’Ontinyent.

La UD Quart de Poblet s’enfrontarà al Vilamarxant en els quarts de final de La Nostra Copa, mentre que l’Ontinyent 1931 ja pensa en el partit de lliga enfront el Tavernes de la Valldigna, tot i una eliminació molt dolorosa.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Rubén García; Paco Sáez (Jorge García 44′), Pau Sanchis, Rubén Bella, Rafeta; Víctor Fuentes (Alexandru 55′), Alberto Osoro (Diego Cambra 55′), Lluis Felipe (Junior 83′); Pablo Francés (Marc Tormo 83′), Alejandro Peiró i Matías Aquino

UD QUART DE POBLET: Nacho; Lázaro, Moya, Ismael (Mario 50′), Luisma, Salas (Xavi 90′), Álvaro (Rober 45′), Isi, Jaime (Toni 86′), Andrés (Asun 73′) i Monleón

GOL: 0-1 Salas (50′)

ÀRBITRA: María Romero Navarro. Amonesta als locals; Víctor Fuentes (22′), Pau Sanchis (40′), Alejandro Peiró (50′), Alexandru (77′), Marc Tormo (83′) i als visitants; Jorge Moya (45′), Luisma (75′), Xavi (90′)

ASSISTENT 1: Rita Cabañero

ASSISTENT 2: Amaro Casado