test
23.3 C
Albaida
Dissabte, juny 15, 2024
HomeEsportsRuptura entre el CF Clariano i l'Ontinyent 1931 CF

Ruptura entre el CF Clariano i l’Ontinyent 1931 CF

El 29 de juny de 2023 tenia lloc al Palau de la Vila d’Ontinyent una foto històrica que representava la unió total del futbol de la capital de la Vall d’Albaida. L’Ontinyent 1931 CF, el Club Deportivo Esport Base Ontinyent i el CF Clariano unien les seues forces per enfortir el futbol base de la ciutat.

En canvi, quasi un any després, la relació entre el CF Clariano i l’Ontinyent 1931 CF s’ha trencat, donant peu a diverses versions de les raons que han portat a aquesta crítica situació, la qual ha anat a pitjor a mesura que passava la temporada. Cal destacar que aquesta ruptura no afecta a la relació entre l’Ontinyent 1931 CF i el CDEB Ontinyent, que continuaran de la mà.

En Ara La Vall hem conegut les versions de les tres parts principalment implicades: Ontinyent 1931 CF, CF Clariano i Ajuntament.

La versió de l’Ontinyent 1931 CF

Des de l’Ontinyent 1931 CF aclareixen que en l’acord que es va tancar l’any passat, totes les parts van acordar que al final de la temporada 2023/2024 el CF Clariano passaria a ser absorbit o a formar part de l’estructura del CDEB Ontinyent.

Al club blanc-i-negre expliquen que al llarg de l’any s’han anat fent reunions, però que en lloc “d’aplanar el camí i treballar junts, el Clariano a última hora ha decidit eixir-se de l’acord al qual es va arribar“. A més, asseguren que des del CF Clariano no han volgut arribar a acords.

La versió del CF Clariano

A través d’un comunicat, el CF Clariano ha acusat a l’Ontinyent 1931 de buscar la desaparició del seu club. A més, asseguren que el Clariano ha complit amb la cessió i el traspàs de jugadors als juvenils dels altres dos clubs implicats, però que no hi ha hagut un retorn d’aquests.

Des del club aclaren que van enviar una sol·licitud a l’Ontinyent 1931 que no va tindre resposta, i que per això s’han començat els tràmits per disposar de terrenys de joc i poder disputar partits la pròxima temporada.

Ajuntament d’Ontinyent

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent no volen fer valoracions respecte a quina de les dues parts té la culpa de la situació. El pròxim dilluns, el CF Clariano tindrà una reunió amb Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i Ferran Gandia, regidor d’Esports, on es traslladaran les pretensions del club de cara a la pròxima temporada.

El principal assumpte en joc són les instal·lacions que puga utilitzar el CF Clariano. Per això, des de l’Ajuntament volen saber exactament quants equips hi haurà i quines són les pretensions de l’entitat. El que és segur, és que el CF Clariano no jugarà ni en l’Estadi Municipal El Clariano ni en els Camps de la Puríssima, ja que l’Ontinyent 1931 CF i el CDEB Ontinyent tenen els drets d’explotació d’aquests com es recull als acords que tenen amb el consistori. Per tant, l’única futura via disponible seria el Poliesportiu.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe