7.1 C
Albaida
Dilluns, febrer 6, 2023
HomeFestesRubén Montava: 'Serà un repte personal perquè m'he criat al barri de...

Rubén Montava: ‘Serà un repte personal perquè m’he criat al barri de l’Ermiteta’

Les festes de Sant Antoni d’Ontinyent ja tenen oficialment pregoner per a l’edició de 2023. Es tracta de Rubén Montava, fotògraf de professió i persona molt vinculada a la festa ontinyentina en general i molt en concret a les que tenen lloc al barri de l’Ermiteta. Una decisió que naix del cosí de Rubén, Ángel Montava, fester major per al pròxim any el qual ‘em va plantejar si volia ser pregoner. Com m’apetia, vaig acceptar. És un repte personal perquè m’he criat en el barri de l’Ermiteta’. El càrrec de pregoner no és nou en la família Montava no debades Vicent Montava, pare de Rubén, ja va ser el protagonista de proclamar la festa de Sant Antoni.
La vinculació de Rubén Montava amb la festa del porquet és molt ampla, ja que va ser fester el 1997 i 2018, un any, aquest últim, en què també va ser l’autor del cartell anunciador de les fogueres del mes de gener a Ontinyent. A més, des de principis del segle XXI fins al dia d’avui, Rubén Montava és el fotògraf oficial de les festes de Sant Antoni a Ontinyent.
El pregoner té ara uns mesos per davant per donar-li forma als sentiments en forma de paraula d’unes festes que ‘ja anaven a ser especials perquè el meu cosí, Ángel serà el fester major i quan algú de la família ocupa aquest càrrec, tots ens bolquem per donar-li suport. Vivim la festa de manera especial’ conclou Montava.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe