18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeEducacióRenovat l'acord de col·laboració de l'Aula Universitària de l'Olleria de la UPV

Renovat l’acord de col·laboració de l’Aula Universitària de l’Olleria de la UPV

L’Olleria i la Universitat Politècnica de València al Campus d’Alcoi han renovat l’acord de col·laboració de l’Aula Universitària del municipi de la Vall d’Albaida. D’aquesta manera, l’aula fomentarà la promoció i el desenvolupament de diferents iniciatives com cursos, beques, activitat de cultura científica, dinamització de projectes locals dins del marc de l’objecte i finalitats específiques de la UPV, sent dutes a terme des del Campus d’Alcoi.

Durant la signatura el rector, José E. Capilla, ha expressat la seua satisfacció amb el qual considera “el principal vehicle de mecenatge amb les administracions públiques i empreses, fonamentalment a través d’iniciatives dirigides al nostre estudiantat” i per això, ha agraït a l’alcalde de L’Olleria “continuar apostant per aquesta mena d’iniciatives de col·laboració tan importants per a la UPV”. 

Per part seua, Ramón Vidal, ha compartit l’orgull del consistori i la satisfacció del municipi de 8.800 habitants, en formar part d’un projecte compartit amb la Universitat Politècnica de València a través del que, la societat podrà desenvolupar-se plenament en l’àmbit educatiu. I, és per això que ha afirmat “continuaran treballant per a desenvolupar més activitats fructíferes al costat de la UPV”.

En la signatura, també es trobava present el director del Campus de la UPV a Alcoi, Pau Bernabeu, qui ha agraït la disposició que sempre mostra l’alcalde Vidal amb el Campus d’Alcoi i amb el desenvolupament formatiu de l’estudiantat i la seua projecció professional en la demarcació geogràfica. Així mateix, ha volgut posar en valor la labor del responsable de l’Àrea de Relacions amb els Municipis i Seus Universitàries i director de l’Aula, Antonio Giménez. Per part del Campus d’Alcoi, també ha assistit a la signatura el cap d’Estudis, Miguel Reig; i Javier Silvestre, subdirector de Càtedres d’Empresa, Mecenatge i R+D+i.

Per a finalitzar la trobada, Lola Salvador, vicerectora d’Ocupació i Formació Permanent de la UPV, ha felicitat els presents per contribuir amb aquesta “labor de mecenatge tan important” a l’èxit del programa de càtedres i aules, que de manera imparable ja té registrats 109 acords. També ha volgut destacar que “el fet de mantenir un ajuntament com el de l’Olleria, tan pròxim a la universitat i al campus d’Alcoi, estreta llaços i és senyal de renovació”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe