15.7 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolRemuntada èpica de L’Olleria amb un gol de penal en l’últim segon...

Remuntada èpica de L’Olleria amb un gol de penal en l’últim segon (1-2)

Nova victòria de L’Olleria, aquesta vegada a Sueca després d’anar perdent des del minut 23, però Samuel Ferrándiz en la seua estrena com a vidrier, i Nico Cháfer amb un gol de penal en el temps de prolongació, li han donat la volta al marcador per a consolidar-se en llocs de promoció.

L’Olleria tenia per davant un partit molt complicat en un dels camps més difícils del Grup III i davant un Sueca que recentment havia incorporat a un dels entrenadors més destacats del futbol valencià com és Roberto Granero, i malgrat vindre de perdre la setmana passada, va ser en El Clariano davant el líder Ontinyent 1931 i abans havia sumat tres victòries consecutives. No obstant, els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro estan fent una grandíssima temporada i una vegada més han demostrat que estan en la segona posició per mèrits propis, refent-se la setmana passada de la primera derrota de la temporada i donant-li continuïtat a aquest triomf amb una victòria in extremis molt treballada.

Samuel Ferrándiz ha debutat amb gol

El Sueca ha eixit amb força a l’encontre, i ha pogut marcar en una falta lateral treta per Juanjo Clausí, però la rematada posterior en posició molt franca l’ha aturat Nico De Sanfélix. La resposta ha arribat en una passada en profunditat de Samuel Ferrándiz a Gonza en la que l’extrem ha acabat realitzant un centre-xut en posició escorada i un defensa ha arribat just abans que Víctor Muñoz. En el minut 23 ha arribat el primer gol del matí després d’una errada defensiva que ha aprofitat Juanjo Clausí per a fer l’1-0, però amb el gol en contra els vidriers s’han endollat i abans del descans, en el minut 39, Samuel Ferrándiz ha aprofitat el rebuig d’un córner per a empatar, estrenant-se amb gol com a jugador de L’Olleria CF. Remarcar que en el primer temps s’ha reclamat penal després d’una bona combinació que ha acabat en una centrada de Nico Cháfer que ha rematar Víctor Muñoz i ha colpejat en el braç d’un rival,i en el segon temps també s’ha reclamat altre després d’una centrada de Gonza que han tallat amb el braç quan Lucho es quedava soles.

El debut de Samuel Ferrándiz no ha pogut ser del tot positiu ja que s’ha lesionat en el segon temps, sent el primer canvi d’una segona part en la que el Sueca ha tornat a eixir amb molta força, tenint que intervindre Nico De Sanfélix per a enviar a córner, i gaudint d’un remat que ha marxat fora per molt poc. Poc a poc L’Olleria s’ha reactivat i s’han presenciat ocasions en les dos porteries fins que han arribat les expulsions. Primer, en el 68’ era expulsat el local Jordi Melo, però la superioritat d’efectius gaire bé ha durat quatre minuts, fins que Emilio Ortolà ‘Gatu’ també ha vist la segon groga en una acció molt protestada pels de La Vall d’Albaida. Els vidriers han realitzat un triple canvi amb la clara intenció d’anar a pel partit per a aixina aprofitar que eren l’equip que estava gaudint de la possessió, mentre que el Sueca optava per un joc més directe.

Una expulsió per equip en el tram final

Han pogut marcar tant Christian Escrivà després d’una passada en llarg de Nico Cháfer i Marc Escrivà amb un xut en el que no ha aconseguit connectar amb encert, però el gol no ha arribat fins a l’últim sospir. Després d’un rebuig visitant, el cuir ha arribat a la banda i l’han posat a l’àrea, on quan anava a rematar Marc Escrivà li han fet penal i Nico Cháfer no ho ha desaprofitat per a donar-li la volta al marcador en la última acció del partit, firmant un grandíssim triomf amb el que arriben als 33 punts (10V-3E-1D), mantenint la segona posició per damunt d’un Olímpic que també ha guanyat, i allunyant-se a 8 punts del quart, ja que el Castellonense ha tornat a fallar, perdent aquesta vegada 0-1 davant un Alberic situat en la part baixa.

Remarcar per últim que la pròxima cita per a L’Olleria serà el partit de La Nostra Copa en La Solana davant el Muro CF, duel a partit únic que es jugarà el proper dimecres 7 de desembre a les 20:00 hores.

FITXA TÈCNICA:

SD SUECA: López; Pablo Sanjuán, Alberto Gil, Jordi Melo, Jesús Puig (Carrasco, 76’), Ángel Calzado, Santandreu, Bernat (Hugo, 79’), Víctor Tudela, Juanjo Clausí i Miguel Ángel.

L’OLLERIA CF: Nico De Sanfélix; Emilio Ortolà ‘Gatu’, Raúl Mollá, Lucho, Emilio Gil (Yeray Pastor, 87’), Gonza (Marc Escrivà, 76’), Samuel Ferrándiz (Nico Albiñana, 65’), Alejandro Tormo (Borja Borredà, 76’), Víctor Muñoz (Christian Escrivà, 76’), Nico Cháfer i Álex Díaz.

GOLS: 1-0 Juanjo Clausí (23’); 1-1 Samuel Ferrándiz (39’); 1-2 Nico Cháfer (90’+).

AMONESTACIONS: Als locals Santandreu (13’), Juanjo Clausí (24’), Bernat (40’), Hugo (90’), Alberto Gil (90’) i Jordi Melo en dos ocasions (14’ i 68’); i als visitants Samuel Ferrándiz (12’), Nico Cháfer (72’) i Emilio Ortolà ‘Gatu’ en dos ocasions (24’ i 72’).