14.3 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolAmateur Femení OntinyentRecital de futbol i victòria de l'Amateur femení Ontinyent a casa del...

Recital de futbol i victòria de l’Amateur femení Ontinyent a casa del Quart de Poblet

Recital de futbol de les de Pepe Pla. L’Amateur Femení d’Ontinyent ha guanyat còmodament a casa del Quart de Poblet per 0-7, en un partit on han desplegat un gran joc.

Pòquer de gols a la primera part

Les del conjunt ontinyentí van desplegar un gran joc des del primer minut, pressionant durant tot el camp i amb un gran treball tant en atac com en defensa. Prova d’això és que les locals no han gaudit de cap córner i només han arribat a la porteria en tres ocasions.

El primer gol de les de Pepe Pla ha arribat prompte, amb una assistència de Júlia a Peri, la qual ha posat el 0-1 al marcador. I sense deixar passar deu minuts, l’Amateur Femení Ontinyent ha sumat el 0-2, gol que ha sumat Aitana al seu compte personal.

Passaven els minuts i les ontinyentines seguien dominant clarament el partit, i el tercer gol no ha tardat en arribar, el qual ha eixit de les botes de Júlia amb assistència de Peri. I l‘últim gol de la primera part tornava a arribar de córner, un gol que Anita va sumar al marcador.

Sentència de les ontinyentines a la segona part

Tot i que en acabar la primera el resultat ja era de 0-4 a favor de les de Pepe Pla, les ontinyentines van seguir amb la mateixa intensitat durant tota la segona part. I fruit d’aquesta pressió els gols no han tardat en arribar. Era altra vegada Peri la que sumava un gol més al marcador, posant el 0-5.

I només cinc minuts després, Àngela tornava a ampliar el marcador amb el sext gol. I el sèptim i últim gol del Femení Ontinyent ha arribat només faltant sis minuts per al final, d’un baló que han furtat al mig camp i que, amb assistència de Júlia, Aitana ha sumat al marcador.

En finalitzar el partit, Pepe Pla, entrenador del conjunt ontinyentí, ha explicat que “ha sigut un partit tranquil gràcies al gran treball que han fet les jugadores, les quals no s’han relaxat en cap moment”.

FITXA TÈCNICA

Gols: O-1, Peri (5′); 0-2, Aitana (12′); 0-3, Júlia (23′); 0-4, Anita (34′); 0-5, Peri (54′); 0-6, Àngela (59′); 0-7, Júlia (84′).

U.D Quart de Poblet ‘A’: Àngela, Maria, Susana, Andrea.P, Paula, Andrea.T, Evelyn, Sara, Elena, Verónica i Naiara. Han disputat també uns minuts Carla i Claudia.

Amateur Femení Ontinyent: Carmen, Mireia, Patri, Carla, Sara, Àngela, Lidia, Anita, Aitana, Peri i Lucia. També han jugat minuts Gala, Inés, Sandra i Salme.