18.9 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolPepe Albiñana: “El nou projecte de L’Olleria serà continuista i ambiciós en...

Pepe Albiñana: “El nou projecte de L’Olleria serà continuista i ambiciós en tots els nivells”

Hem parlat amb el que serà el nou president de L’Olleria CF a partir de la temporada 2024/25 per a conèixer de primera mà com afronta aquest repte en el que destaca sobretot la mentalitat continuista i ambiciosa.

La setmana passada es va confirmar oficialment el canvi que va a produir-se en la presidència de L’Olleria CF de cara a la pròxima temporada, amb una transició molt ben treballada entre els membres de la directiva que acabarà, encapçalada per un José Navalón amb el que també vam parlar, i la que començarà de la mà de Pepe Albiñana, altre veí de L’Olleria que porta tota la vida vinculat al club del seu municipi i que actualment és el vicepresident.  

Quin projecte hi ha previst per a la propera temporada?

En primer lloc, vull donar les gràcies a José Navalón i a l’Ajuntament de L’Olleria i la meva junta directiva per la confiança en la meva persona per a dur a terme aquesta nova legislatura. El projecte serà continuista i ambiciós a tots els nivells, tenim gent amb experiència i amb ganes de que l’escola i el primer equip siguen referents a tota la comarca.

“A nivell d’escola farem diverses reunions amb els seus entrenadors per a donar-li continuïtat”

Què decisions prendrà en aquests mesos?

El primer és aconseguir la permanència amb el primer equip, estem en una bona dinàmica de resultats, però la categoria és molt exigent, difícil i complicada, però tenim plena fe en Miguel Ángel Mullor i Kiko Ferrero. Van agafar l’equip últim amb tres punts i ara en portem 24, la feina està sent espectacular, però encara queda el més difícil. Pel que fa a l’escola farem diverses reunions amb els seus entrenadors per donar-li continuïtat. Hem d’aconseguir que jugadors de la pedrera puguen jugar en el primer equip, aquesta és la meva major il·lusió i cal posar-nos a treballar-ho ja. A Benidorm ja va debutar un Juvenil, fruit del treball en la cantera.

Què representa per al club tenir a Miguel Ángel Mullor com a Director General?

Fa més de 25 anys que estic al club i mai vaig veure res igual: la manera de treballar, de tractar i de comprendre als futbolistes és espectacular. És un líder absolut i el que més m’agrada és que tot el que diu als entrenaments passa després en els partits, és un luxe per a nosaltres poder comptar amb ell, només cal veure que el que va fer en els clubs en els que va treballar… Aielo, Benigànim i Ontinyent, en tots van ascendir, encara que per mi el secret principal és que és una gran persona i la gent el respecta i el vol. Tampoc vull oblidar-me de Kiko Ferrero: un professional magnífic que portarà tota la metodologia de l’escola.

“La meua idea és fer una escola forta per a nodrir al primer equip, és la meua major il·lusió que jugadors de la pedrera puguen jugar en el primer equip”

Vols fer molts canvis a l’escola i al primer equip?

Dependrà sens dubte del pressupost i de la resposta de l’aficionat, l’escola serà el pilar fonamental del club i el primer equip tant de bo el salvem com més aviat millor, per a així planificar la temporada que ve amb més garanties. La meva idea és fer una escola forta per nodrir al primer equip.

Hi haurà molts canvis a la junta directiva?

Som la majoria de L’Olleria, encara que sí que incorporarem a un comptable, Dani Galdón, i un advocat contrastat com és Mauricio Requena amb experiència esportiva en anteriors etapes, i això ens donarà més solidesa i seguretat per afrontar el nou projecte.

“El projecte està molt viu i la il·lusió desbordada per continuar portant el nom de L’Olleria per tota la Comunitat Valenciana”

Algun missatge per a l’afició?

Només els puc tornar l’afecte que rebem setmana a setmana, els demane que vinguen a animar-nos en aquest repte tan difícil de salvar aquesta categoria i si ho aconseguim, l’any que ve, amb tota la il·lusió del món, intentarem fer grans coses. El projecte està molt viu i la il·lusió desbordada per continuar portant el nom de L’Olleria per tota la Comunitat Valenciana.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe