16.6 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsPeiró apareix a l'últim minut per vestir-se d'heroi de l'Ontinyent 1931 (0-1)

Peiró apareix a l’últim minut per vestir-se d’heroi de l’Ontinyent 1931 (0-1)

Després d’una victòria molt important al derbi de la Vall d’Albaida, l’Ontinyent 1931 volia sumar el seu cinqué partit seguit guanyant visitant el CD Contestano, equip amb el qual va empatar per 1 a 1 al partit d’anada. A més, els de Roberto Bas tenien la baixa sensible de Paco Sáez, que va ser expulsat davant L’Olleria. Tot i que pareixia que el partit anava a acabar en empat, Peiró va aparéixer quan quasi l’àrbitre anava a xiular el final del partit per donar una victòria èpica als ontinyentins.

L’Ontinyent 1931 va anar de menys a més davant un sòlid Contestano

El domini dels primers minuts va ser del Contestano. El conjunt local va tindre més ocasions a l’inici de l’encontre gràcies, sobretot, a un Alzina molt actiu. L’Ontinyent 1931 va ser sotmés al joc dels de Cocentaina, però a poc a poc l’equip anava retrobant-se amb el seu joc.

Els jugadors de l’Ontinyent 1931 estaven imprecisos amb baló, per la qual cosa els estava costant crear oportunitats manifestes de gol. En canvi, els blanc-i-negres també van tindre les seus mitjançant algun remat de Matías Aquino o Rafeta, però un bon Otón va mantenir l’empat fins al descans.

Tot i ser molt superiors, els de Roberto Bas no van estar encertats de cara a gol

L’Ontinyent 1931 va donar continuitat a la segona part al joc que estava desplegant al final de la primera. Els de Roberto Bas van oferir molt millor futbol després del descans, però el gol costava d’arribar per les grans intervencions d’Otón i una salvada baix pals de Ferri. El tècnic ontinyentí va menejar la banqueta amb els canvis, el que va donar un aire molt renovat a l’equip, que va dominar la segona part amb claretat.

El Contestano es va quedar amb un jugador menys al minut 85 per l‘expulsió per doble groga a Micó. A partir d’ahí, l’Ontinyent 1931 se’n va bolcar encara més per buscar el gol de la victòria. Quan pareixia que anava a ser impossible conquistar el camp de ‘La Via’ de Concentaina, Rafeta va posar un córner que va rematar Alejandro Peiró al segon pal per vestir-se d’heroi i donar els tres punts al conjunt blanc-i-negre.

La polèmica no va faltar a la cita. Poc abans del gol, el Contestano va intentar tirar el baló fora perquè hi havia un jugador del seu equip a terra, però el llançament no va ser bo, i a Rafeta va tenir temps d’agafar-lo. Aleshores, l’àrbitre va parar el partit, i quan el va reprendre, Rafeta no va tornar la pilota al Contestano, com esperaven els jugadors locals, i va generar el córner que va acabar amb el gol de la victòria.

Amb el gol del davanter de Canals, que fa el seu tercer tant en lliga, l’Ontinyent 1931 suma la seua cinquena victòria consecutiva en lliga, i segueix a dos punts del líder, el CF Gandia. Per la seua part, el CD Contestano veu com se li escapa un punt davant un rival de la part alta de la taula, i continua en la zona baixa.

FITXA TÈCNICA

CD CONTESTANO: Otón; Arán, Ferri, Javi, Israel (Octavio 83′), Micó, Cremades (Lucas 85′), Ayala, Alzina (Diego Vicedo 56′), Álex i Alejandro (Iñaki 83′)

ONTINYENT 1931 CF: Ivelin Popov; Jorge García (Chimo Reig 61′), Marc Tormo, Pau Sanchis, Rafeta; Alberto Osoro, Alexandru; Pablo Francés (Alejandro Peiró 45′), Iván Ceballos (Diego Cambra 45′), Lluis Felipe (Víctor Fuentes 61′); Matías Aquino

GOLS: 0-1 Alejandro Peiró (90′)

ÀRBITRE: Jesús Ortuño López. Amonesta als locals; Otón (68′), Micó (70′ i 85′), Diego Vicedo (75′) i Octavio (84′), i als visitants; Marc Tormo (6′), Jorge García (42′). Expulsa al local Micó (85′)

ASISTENT 1: Daniel Jesús Martínez López

ASSISTENT 2: María Victoria Miralles Almagro