12.7 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeEsportsPartit de pel·lícula a El Clariano entre el líder i el cuer...

Partit de pel·lícula a El Clariano entre el líder i el cuer (3-3)

Encontre de completa bogeria entre l’Ontinyent 1931 i el Muro CF que ha tingut una recta final d’infart

Pareixia un partit fàcil, però a la Preferent cap partit ho és. L’Ontinyent 1931 ha empatat a 3 davant el cuer, el Muro. Els blanc-i-negres han jugat un mal partit a El Clariano davant l’últim classificat. Els de Roberto Bas han remuntat un 3 a 2, però a l’últim sospir un gol en pròpia ha significat l’empat murer.

Una obra d’art ha avançat al Muro

El Muro ha eixit molt més concentrat al terreny de joc, i els de Roberto Bas han tingut el baló però sense crear perill. Sense esperar-ho, Samu s’ha tret un tir de llarga distància que ha pillat avançat a Cristian i que ha significat el 0 a 1 a El Clariano. Una autèntica obra d’art del jugador del Muro.

Després del gol, l’Ontinyent 1931 ha intentat igualar el marcador, però tan sols ha tingut una ocasió clara per a fer-ho. L’oportunitat ha vingut d’una bona jugada d’Alberto Botella i Rafeta, que l’ha posat al punt de penal per a un Casti que ha tirat al centre de la porteria, on Adri ha parat el xut.

Al descans, el capità, Alberto Osoro ha fet entrega al president, Miguel Ángel Mullor, de la camiseta commemorativa pels 100 partits oficials que va complir l’Ontinyent 1931 al passat encontre davant el CE Alberic.

Segona part de pel·lícula amb un final increïble

Després de la represa del joc, l’encontre se li ha posat de cara als blanc-i-negres. El jugador del Muro Diego ha fet una falta que ell mateix no ha deixat traure i, per això, l’àrbitre li ha mostrat la segona groga que ha significat la seua expulsió. Al minut següent a la roja, Iván Llorens ha fet el gol de l’empat, però el tant ha sigut anul·lat per fora de joc.

Increïble és la paraula amb la qual es pot descriure el que ha passat a partir del minut 68. El Muro ha iniciat una jugada per la banda dreta que ha acabat amb una centrada que no ha trobat rematador, però sí a Alexandru, qui s’ha clavat el gol en pròpia porteria. Però, la reacció de l’Ontinyent 1931 ha arribat molt ràpid. Tan sols un minut després, Alberto Botella ha enganxat l’esfèric per fer un golàs de volea des de fora de l’àrea que li ha donat esperances als de Roberto Bas.

L’Ontinyent 1931 ha cregut fins al final, i la recompensa ha arribat. Amb una falta prop de l’àrea, els de Roberto Bas han executat una bona jugada d’estratègia. Els blanc-i-negres han tret la falta amb una passada per baix que ha sorprés la defensa del Muro, i que ha acabat amb el gol d’Iván Llorens, qui en el seu segon partit amb el club ja du dos gols.

El Clariano ha explotat. L’equip ho ha donat tot a la segona part per sobreposar-se a la mala actuació a la primera. Al temps de descompte, un defensa del Muro ha comés un penal per mans que ha transformat Rafeta des dels 11 metres. Però, l’encontre no s’havia acabat. Els locals s’han confiat i a l’últim minut ha arribat el gol en pròpia de Jorge García, molt paregut al d’Alexandru. Així, l’Ontinyent 1931 ha perdut 2 punts contra el cuer en un encontre completament boig que ha tingut de tot, i on els blanc-i-negres han pagat cares les errades.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Jorge Soriano (Paco Sáez 45′), Iván Llorens, Alexandru, Rafeta; Alberto Osoro, Alberto Osoro (Nico Cabanes 65′), Diego Cambra; Ángel Cobo, Lluís Felipe (Jorge García 51′) i Casti

MURO CF: Adri; Marco, Diego, Isaac, Aitor, Nebil (Aaron 86′), Berbe, Samu (Santi 86′), Migu (Eugeni 80′), Sembey i Torrella (Lledó 62′)

GOLS: 0-1 Samu (9′); 0-2 Alexandru p.p (68′); 1-2 Alberto Botella (69′); 2-2 Iván Llorens (83′); 3-2 Rafeta (90′); 3-3 Jorge García p.p (90′)

ÀRBITRE: Dumar Santamaría Llopis. Amonesta als locals; Ángel Cobo (17′), Jorge García (53′), Rafeta (71′), Cristian (90′) i Casti (90′) i als visitants; Diego (25′ i 47′), Migu (55′), Nebil (80′), Isaac (81′), Aitor (90′), Lledó (90′) i Erik Coronado (90′). Expulsa al visitant Diego (47′)

ASSISTENT 1: Adrián Jacob Vera Sebastià

ASSISTENT 2: Alexander Stubbe Ibáñez