Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentOntinyent vol millorar l’eix comercial al carrer Martínez Valls

Ontinyent vol millorar l’eix comercial al carrer Martínez Valls

Un estudi elaborat amb una subvenció autonòmica ha permés a l’Ajuntament conéixer les necessitats dels dos trams del carrer.

Gràcies a la subvenció de 4.840 euros aportada per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, l’Ajuntament d’Ontinyent ha dut a terme un estudi amb enquestes sobre l’eix comercial del carrer Martínez Valls per conéixer les possibilitats de millora.

Pel que fa al tram que es troba renovat, s’ha destacat que la seua imatge identitària és “molt potent. Malgrat això, es creu que es podrien millorar les seues característiques amb una unificació de l’estètica i el disseny del mobiliari de les terrasses, la plantació d’escocells vius a Pintor Segrelles i Daniel Gil o la instal·lació de canals porta cables i la retirada d’instal·lacions en desús a les façanes.

De fet, aquest primer tram pot servir “de referència i exemple” al tram que no està renovatatés el bon resultat que ha donat al llarg dels anys i que compta amb l’acceptació” dels comerços.

Es conclou, així, que la seua millora implicaria un enfortiment de l’activitat comercial a tot l’eix que, a més a més, es veuria afavorit per l’absència de “desnivells i barreres naturals”. Aquest és, al cap i a la fi, el fi últim d’aquesta iniciativa: “avançar en la millora de la ciutat”, segons Natàlia Enguix, regidora de Promoció Econòmica.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe