7.1 C
Albaida
Dilluns, febrer 6, 2023
HomeEconomiaOntinyent tanca els pressupostos del 2021 amb quasi dos milions d’euros de...

Ontinyent tanca els pressupostos del 2021 amb quasi dos milions d’euros de superàvit

Aquest dijous, 3 de març, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la primera tinent d’alcalde, Natàlia Enguix, han comparegut en roda de premsa per a informar respecte de la liquidació dels pressupostos del 2021. Segons han explicat, en concret, la xifra ha sigut de 1.987.000 euros.

Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, exposava que “estem davant un fet que demostra dues coses. En primer lloc, que en temps d’incertesa fan falta governs estables, amb capacitat de gestió i amb experiència que donen garanties. El superàvit de quasi dos milions d’euros és una clara mostra de la bona salut financera i econòmica del nostre Ajuntament. En segon lloc, demostra la necessitat de poder afrontar amb solvència el futur. En un moment de tantíssima incertesa, poder mirar el futur sabent que la gestió econòmica d’aquest Ajuntament ha permés un superàvit de 2 milions d’euros ens dona la seguretat i la tranquil·litat de fer front als imprevistos que puguen sorgir”.

Enguix apuntava que “portem una dècada liquidant els nostres pressupostos en positiu, gràcies a un govern de La Vall ens Uneix prudent, responsable i amb una llarga experiència en la gestió municipal. Malgrat les pujades de la llum, hem estalviat 180.000 euros en el consum d’energia elèctrica i hem aconseguit estalviar més del 15% en les noves contractacions de neteja de carrers i edificis públics. Tot i que ha hagut també una contenció de la despesa en les regidories, això no ha afectat a la qualitat dels nostres serveis, sinó que permet una gestió més eficient. Aquest superàvit ens permet afrontar el 2022 amb total garantia”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe