12.9 C
Albaida
Dilluns, desembre 4, 2023
HomeFutbolDeportivo OntinyentOntinyent renova el sistema de reg dels camps de futbol de la...

Ontinyent renova el sistema de reg dels camps de futbol de la Purísima amb fons del superàvit

L’actuació forma part de l’acord entre l’Ajuntament i el Club Deportivo Esport Base Ontinyent per mantenir les instal·lacions en les condicions requerides per la Federació Espanyola de Futbol

L’Ajuntament d’Ontinyent iniciarà als propers dies l’execució de noves millores als Camps de Futbol de la Purísima, amb la renovació del sistema de reg del camp de futbol-11. El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que “es tracta d’una actuació que forma part de l’acord entre l’Ajuntament i el Club Deportivo Esport Base Ontinyent per mantenir les instal·lacions en bones condicions, i complir així amb les condicions requerides per la Federació Espanyola de Futbol al voltant del manteniment de les instal·lacions per acollir competicions esportives”.

En concret, l’actuació que va a dur-se a terme suposa la inversió d’al voltant de 10.000 dels 50.000 euros del superàvit municipal de 2’5 milions amb que es va tancar l’exercici de 2022. En concret, esta primera intervenció consistirà principalment en la substitució i renovació dels canons de reg d’aigua, que havien finalitzat la seua vida útil. Pròximament tindran lloc noves inversions en aspectes com l’augment de la potència lumínica o la dotació de noves instal·lacions.

Cal recordar que l’Ajuntament vé executant diverses millores de forma extraordinària als camps de la Puríssima per afavorir la pràctica esportiva. Així, en 2022 el consistori va col·laborar amb el Club Esport Base en la instal·lació de noves grades i la millora de l’enllumenat als camps amb la reubicació de dues torres d’enllumenat, i en 2021 es va millorar la canalització d’aigües.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava la importància “de mantenir en bones condicions les instal·lacions, tant per als i les joves que usuaris com també per a les families i seguidors que els acompanyen en els partits. Potenciar l’esport és important per al benestar de les persones, i estes actuacions ens ajuden a continuar en esta línia”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe