17 C
Albaida
Divendres, maig 20, 2022
HomeEconomiaOntinyent, l’Olleria, Bocairent i COEVAL posen en marxa el Fòrum Empresa Activa...

Ontinyent, l’Olleria, Bocairent i COEVAL posen en marxa el Fòrum Empresa Activa per potenciar la competitivitat de les empreses

Els Ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent, la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL), i amb la direcció i coordinació del Grupo Innova, posaran en marxa el pròxim 15 de juny la I edició del Fòrum Empresa Activa, una jornada que tindrà lloc a la Sala Gomis d’Ontinyent i que inclourà ponències, una taula roda i una conferència del consultor internacional Víctor Küppers. Es tracta d’una iniciativa emmarcada al Projecte de Transformació Empresarial (PTE) posat en marxa en 2020 per estes entitats per a millorar la competitivitat de les empreses dels municipis, i que era presentada aquest dimecres a la Casa Santonja de l’Olleria, pels alcaldes Jorge Rodríguez (Ontinyent), Xavi Molina (Bocairent) i Ramón Vidal (l’Olleria) i el president de Coeval, Javier Cabedo.

Per la seua part, Xavi Molina descrivia aquest fòrum com un “projecte de cooperació intermunicipal, que té com a objectiu proporcionar recursos i estar al costat del sector empresarial”.

En la mateixa línia, Ramón Vidal, valorava que aquest fòrum “permetrà parlar de temes d’interès i d’actualitat i on s’exposaran tendències empresarials potenciant l’adn industrial dels tres municipis”.

L’Alcalde Ontinyent Jorge Rodríguez remarcava que “les administracions ens hem d’acostumar a treballar colze a colze i, per això, ara donem un pas més. És molt més el que ens uneix, que el que ens separa”.

Durant la presentació, estava també present el president de COEVAL, Javier Cabedo, qui donava les gràcies als ajuntaments per haver encetat aquest projecte, donava detalls de la programació del fòrum que tindrà lloc el proper 15 de juny a la Sala Gomis d’Ontinyent.
Per poder assistir a aquest fòrum serà necessari la inscripció prèvia i gratuïta. El termini s’obri el dilluns 16 de maig mitjançant preinscripció a través del web www.forumempresaactiva.com

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe