Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeEsportsOntinyent llança noves ajudes de fins a 300 euros per a bicicletes...

Ontinyent llança noves ajudes de fins a 300 euros per a bicicletes elèctriques i urbanes

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert una convocatòria per a rebre ajudes de 300 euros per a kits de conversió i bicicletes elèctriques, i de 100 euros per a bicicletes urbanes.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha anunciat l’obertura d’una nova convocatòria d’ajudes destinades a fomentar l’ús de bicicletes elèctriques i urbanes. Fins al 31 de juliol es podran presentar sol·licituds per a rebre bonificacions de fins a 300 euros per a la compra de kits per a convertir bicicletes urbanes en elèctriques, així com per a l’adquisició de bicicletes elèctriques noves.

Els kits hauran de tindre com a mínim 36 volts i 9 ampers. També es preveu una ajuda de fins a 100 euros per a la compra de bicicletes urbanes. Seran subvencionables totes les compres realitzades a partir de l’1 de gener de 2024.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, destaca que esta convocatòria, “és una nova acció dins l’aposta que ve fent el Govern d’Ontinyent en favor d’una mobilitat sostenible dins d’això, de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport saludable, econòmic i no contaminant”.

Les bases de la convocatòria es poden consultar al web municipal, www.ontinyent.es. Les ajudes estan disponibles per a persones físiques empadronades a Ontinyent que no hagen sigut beneficiàries d’aquestes subvencions en els dos exercicis anteriors, a més no pot beneficiar-se més d’una persona de la mateixa unitat familiar, ni tampoc sol·licitar-se més d’una subvenció per persona. Si podran sol·licitar aquesta ajuda persones jurídiques amb domicili social o establiment obert a la localitat.

Una vegada el consistori valore les sol·licituds, les compres han de justificar-se amb factures presentades en un termini màxim de dos mesos des de la notificació de la concessió, sense sobrepassar el 30 de novembre de 2024.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe