22.9 C
Albaida
Dimarts, maig 28, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolNou pas endavant de L’Olleria després del seu primer Campus de Pasqua

Nou pas endavant de L’Olleria després del seu primer Campus de Pasqua

La setmana passada es va celebrar el primer Campus de Pasqua des que va néixer el nou projecte de L’Alqueria del Futbol i va ser un nou èxit per al club vidrier, comptant amb un total de 61 esportistes dels quals 11 van ser xiquetes.

Entre els dies 19 i 24, tots els participants van gaudir aprenent i practicant l’esport que més els agrada. Ni la intensa pluja que va caure el passat dimecres ho va impedir, ja que eixe dia van optar per traslladar-se al pavelló, mentre que la resta de dies van estar en el camp de gespa artificial de La Solana.

“S’ho han passat molt bé, han treballat molt amb el baló”

Hem parlat amb el Coordinador de L’Alqueria del Futbol, Toni Sánchez, per a conèixer de primera mà les seues impressions, confessant-nos que “valorem positivament el Campus perquè pensem que els xiquets i xiquetes s’ho han passat molt bé, han treballat molt amb el baló, amb moltes activitats tant tàctiques com tècniques, introduint també la tecnificació, i hem pogut dur endavant totes les activitats que teníem programades, aixina que estem molt contents”.

Per al club una de les coses més destacades ha sigut que “hem pogut fer un grup de femení, amb 11 xiquetes que s’han mostrat amb moltes ganes i molt motivades, malgrat tindre diferents edats, ja que hi havia de entre 8 anyets fins a 12, però entre totes elles han aportat molt bon ambient i molt bon rotllo i han gaudit molt, a més de que han fet un gran canvi del primer dia a l’últim, han millorat moltíssim”.

“Hem comptat amb 11 xiquetes que s’han mostrat amb moltes ganes i molt motivades”

També ha destacat “la màxima implicació dels entrenadors, tant en la planificació com en la execució de les tasques en el dia a dia, demostrant molta professionalitat, a més d’haver-ho fet molt bé”, i ha aprofitat per a “fer un agraïment a l’Ajuntament de L’Olleria, que ens va deixar les instal·lacions, inclús quan el dimecres, degut a les condicions climatològiques, vam tindre que adaptar totes les activitats i ho vam poder fer traslladant-se al Pavelló”.

Per a concloure, afirma que “ha sigut un èxit pel que fa a la participació, amb 61 alumnes, aixina que considerem que el Campus ha estat molt ben rebut tant pels membres de l’escola com de la gent en general, venint nous xiquets i xiquetes”. Altre pas endavant per a seguir creixent i evolucionant en el futbol formatiu de la localitat vidriera.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe