5.8 C
Albaida
Diumenge, gener 23, 2022
HomeVall d´AlbaidaOntinyentN. Calabuig: “Condicionarem el nostre vot als pressupostos a l’execució dels projectes...

N. Calabuig: “Condicionarem el nostre vot als pressupostos a l’execució dels projectes d’Ontinyent Participa”

Aquest dimecres de vesprada, Compromís ha anunciat en roda de premsa alguna de les condicions que posarà al Govern ontinyentí per a definir el sentit del vot dels pressupostos de l’any vinent.

Considerant que un nombre significatiu de propostes triades per la ciutadania amb la iniciativa Ontinyent Participa no s’han realitzat, Nico Calabuig argumentava que “el que expressa la ciutadania a partir d’Ontinyent Participa ha de complir-se i ha de fer-se realitat d’una manera prioritària. Per això, condicionarem el nostre vot al pressupost municipal del 2022 al compliment i la realització de tots els projectes i les obres pendents, fruit d’edicions anteriors d’Ontinyent Participa”.

D’entre les iniciatives que no s’han materialitzat, des de Compromís ha volgut posar sobre la taula alguns projectes com ara “un espai definitiu per a grans concerts i festivals, una coberta nova per al Mercat Municipal o la millora de l’accés als vianants des de l’estació fins al cementeri. Aquests tres projectes són projectes dels quals encara no hi ha cap notícia d’intenció de començar a executar-los. També està pendent que comencen les obres de millora dels jardins de la Glorieta i la reurbanització del carrer Sant Antoni, que hui sembla que és l’única intervenció que s’ha tret a licitació”, apuntava e regidor.

Calabuig concloïa la seua intervenció manifestant que “pensem que totes aquestes obres no són voluntàries ni prescindibles, sinó que són d’obligat compliment. Desgraciadament ja fa molt de temps que tota la ciutadania està esperant-les”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

2,412FansLike
166FollowersFollow
303FollowersFollow
8SubscribersSubscribe