Free Porn
xbporn
28.7 C
Albaida
Diumenge, juliol 21, 2024
HomeFestesMontitxelvo torna a gaudir dels Moros i Cristians

Montitxelvo torna a gaudir dels Moros i Cristians

Montitxelvo ha viscut un cap de setmana inoblidable amb les Festes de Moros i Cristians 2022. Unes celebracions que no es van poder fer ni al 2020 ni al 2021 per la situació pandèmica. Per aquesta raó, les d’aquest any han sigut especials, ja que s’han gaudit amb total normalitat.

Els dies grans de les festes van començar el divendres 1 de juliol amb un ‘soparet’ de germanor, seguit d’una Cercavila amb disfresses. L’endemà, es va celebrar l’Entrada de bandes a les 19:30 h, la qual va comptar amb la música de la UM Benicolet, la UM Bèlgida, l’Orquestreta d’Alcoi i la UM Montitxelvo.

El diumenge es va viure una de les ocasions més especials amb l’Entrà de Moros i Cristians. Aquesta va estar a càrrec de la Filà Micairent, única del bàndol moro, i de la Filà Contrabandistes, la Filà Arqueres i la Filà Valkíries per part del bàndol cristià.

Les festes de Montitxelvo són úniques. Per això, hi ha hagut gent, com l’estranger Neil McLeland, que s’ha fet ressò dels Moros i Cristians per Facebook. Pots clicar ací per veure el vídeo que ha fet sobre aquests dies de festa a la localitat valldalbaidina.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe