12.9 C
Albaida
Dilluns, desembre 4, 2023
HomeVall d´AlbaidaMontavernerMontaverner lliura 'els xecs bebé' i ret homenatge als aniversaris de noces

Montaverner lliura ‘els xecs bebé’ i ret homenatge als aniversaris de noces

L’Ajuntament de Montaverner ha lliurat recentment ‘els xecs bebé’ de les famílies que l’han sol·licitat durant el segon semestre de 2022. L’ajuda municipal té com a objectius incentivar els naixements o les adopcions a Montaverner i ajudar a les famílies en part de les despeses derivades dels nous membres de la unitat familiar, expliquen des del govern que presideix Jorge Boluda.
Els destinataris, sol·licitants de les ajudes (de 250 euros), poden ser els progenitors o adoptants del xiquet/xiqueta, titulars del Llibre de Família en el qual figure registrat el seu naixement o adopció.

Durant aquest any 2022 s’han entregat 6 xecs i des que es va posar en marxa aquesta iniciativa l’any 2020, s’han beneficiat un total de 23 famílies del poble.
L’Alcalde, Jorge Boluda, ha assegurat la continuïtat de l’ajuda per a l’any vinent 2023 ja que té molt bon acolliment entre els nous pares i mares. “Volem continuar apostant per aquesta ajuda. El naixement d’un nou nadó suposa una despesa extra per a les famílies i la nostra voluntat és continuar ajudant-les i fent-los fàcil el començament d’aquesta nova etapa”.

Homenatge als aniversaris de noces

Sis parelles vinculades al municipi van rebre aquest dissabte 17 de desembre el seu corresponent homenatge amb motiu dels  seus 50, 25 i 10 anys de matrimoni, en un acte organitzat per l’Ajuntament de Montaverner i la Parròquia de Sant Joan i Santiago.

A les 18h va tindre lloc una missa d’acció de gràcies en la Parròquia presidida pel rector Joaquín Gandia. En finalitzar, a l’Ajuntament, l’Alcalde juntament amb la Corporació Municipal els van fer un homenatge, entregant-los un distintiu i una planta de nadal. L’acte va concloure amb una àgape per als assistents.

Jorge Boluda, Alcalde de Montaverner, ha assenyalat que “des del 2019 celebrem aquest acte tan simbòlic i emotiu. Ens unim a aquestes parelles per a celebrar el seu amor i la dedicació que suposa haver compartit tots aquests anys junts. A poc a poc són més parelles les que es van unint a aquest acte.”

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe