19 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolSegona RegionalMés golejades en la penúltima jornada

Més golejades en la penúltima jornada

De nou victòries molt amplies per a alguns dels nostres representants. Tant Ontinyent 1931 B com Albaidense van marcar cinc gols, mentre que l’Aielo i l’Agullent en van fer quatre.

PD Ayorense 1 – 0 L’Olleria CF B:

Derrota per la mínima en casa del quart

No va poder sumar en Ayora l’equip entrenat per Sergio Úbeda, que malgrat afrontar aquest encontre bastant justos d’efectius, va veure com sols un gol de penal en el minut 77 els impedia poder traure un puntet d’aquest complicat desplaçament.

Destacar que en el conjunt de La Vall d’Albaida van jugar dos juvenils, Nico i Álvaro, que a més van ser titulars i van jugar durant tot l’encontre, ajudant a l’equip a oferir molt bona imatge en un dels camps més difícils i exigents de la categoria.

Esides Caramanchel 2 – 4 CF Aielo:

L’Aielo es fica octau després de guanyar a domicili

Partit complicat el que tenia per davant el conjunt dirigit per Rafa Cebrián, ja que jugaven en casa d’un equip que fa dos setmanes va impedir que l’Ontinyent 1931 B es proclamés campió en eixe moment. Amb quatre juvenils de titulars, tractant-se del porter Sergi, i de Miguel, Miquel i Emili, l’Aielo va dominar des del principi i prompte van tindre ocasions tant Carles com Marcos, però el primer en marcar va ser l’Esides Caramanechel al minut 7 després d’una falta lateral. No va ser fins superada la mitja hora quan va arribar l’empat, fruit a tanta insistència d’un equip que estava gaudint del domini i de posicions molt llargues.

En el 31’ Carles va caçar un rebuig i amb un molt bon gir va definir per a fer el primer, mentre que en el 39’ va tornar a marcar, aquesta vegada de cap després d’una centrada lateral. En el segon temps l’Esides va canviar el sistema i això va desajustar un poc als visitants, encara que en el 52’ va aparèixer Alberto per a fer un gran gol des del mig del camp. Els dos equips gaudien de moltes ocasions, i en el 72’ els d’Alcoi van aprofitar una indecisió en defensa per a posar-se en el partit, però en el 79’ es va tornar a ampliar la distància després d’una centrada lateral de Cachi que va intentar rematar Carles, però es va generar un rebuig que Marcos va aprofitar per a fer el 2-4 definitiu.

CDF Bocairent 0 – 5 Ontinyent 1931 CF B:

Els del Clariano tornen a golejar al Bocairent en el seu acomiadament

Acaba la temporada per al conjunt dirigit per Pablo Iglesias i ho fa amb una nova golejada al Bocairent, tal i com van fer en la primera volta i tant i com ho va fer el primer equip en la seua etapa en Segon Regional i en el duel de La Nostra Copa del present curs. I es que els del Clariano descansen en l’última jornada i ho faran després d’haver fet els deures assegurant-se el campionat i l’ascens la setmana passada i obtenint un gran triomf en el seu últim duel davant un equip amb molta rivalitat.

Els visitants van dominar, buscant les esquenes de la defensa i en una d’eixes Orquín va rebre una passada en profunditat, va encarar i va acabar fent-li una passada de la mort a Samuel per a que fera el 0-1 en el 26’. El capità va jugar en una posició molt més avançada, concretament de ‘10’, i en el 34’ li va tornar el regal per a que Orquín marqués el segon. Ja en el 71’ va tornar a marcar Orquín aprofitant altre baló a l’esquena de la defensa rival, mentre que el quart el va fer Olava en el 77’ amb un bonic gol des del mig del camp. Ja en el 85’ els visitants van pressionar i robar el cuir per a que Orquín completara el seu ‘hat-trick’. Remarcar que el ‘Pichichi’ local i del grup, Javi Romero, va gaudir d’una triple ocasió, però Marcos López la va neutralitzar i va deixar als d’Isidro Borderia sense poder clavar el gol de l’honor.

CF Agullent 4 – 1 Ciutat de Xàtiva CFB:

L’Agullent segueix amb la seua ratxa i assegura la quinta posició

Victòria amplia, la sèptima seguida, per als de Sergio Francés ‘Pete’ que va vindre encarrilada des del primer minut, ja que Belda va aprofitar una recuperació gracies a una pressió alta per a fer molt prompte l’1-0. Això sí, el primer temps va ser espès, amb moltes imprecisions, i els de La Vall estaven molestos perquè consideraven que el rival jugava amb una equipació molt similar a la seua i entenien que podia crear confusió.

En el segon temps tot va canviar i l’Agullent va aconseguir maurar bones jugades col·lectives amb bones passades i possessions llargues, dominant i fent un bon partit tant en defensa com en atac. En el 50’ Juan Hermoso feia el segon després d’una jugada per banda dreta, en el 67’ Elías va culminar una jugada col·lectiva, i en el 77’ Rafael va marcar de falta directa, mentre que els de Xàtiva van marcar de penal ja en el minut 85.

CF At. Muro 1 – 5 CD Albaidense:

L’Albaidense segueix a la seua

No es rendeix l’Albaidense en la seua intenció d’acabar segon la temporada, i encara que el CD Olímpic B no falla mai (aquesta vegada van guanyar 0-2 al Banyeres), els de Kikín no perden l’esperança i van registrar una golejada més per a afrontar l’última jornada a un punt dels de Xàtiva, amb els que tenen el golaveratge perdut, pel que sols els valdrà guanyar en casa al CDF Bocairent i que els de La Murta perguen en el seu camp davant un Ayorense que és quart.

Respecte al duel de La Llometa, els d’Albaida van dominar a un equip que, això sí, no va renunciar al joc i va donar la cara. Al minut 11 Tito va fer una gran passada davant l’internada de Jorge per a que fera el 0-1. En el 23’ va ser el propi Tito el que va caçar amb una volea un rebuig, mentre que tres minuts després van marcar els locals de penal. Just abans del descans va tornar a aparèixer l’omnipresent Tito per a fer una gran jugada individual des del mig camp i marcar l’1-3, i només començar el segon temps Tito va fer una centrada que aquesta vegada va aprofitar Iván. Ja en el 84’ Alberto va culminar el seu bon partit fent el quint, després d’internar-se i regatejar als rivals que li van eixir al pas.