7.1 C
Albaida
Dilluns, febrer 6, 2023
HomeVall d´AlbaidaOntinyentMamen García: "Vaig ser molt feliç a Ontinyent, m'uneixen moltes coses i...

Mamen García: “Vaig ser molt feliç a Ontinyent, m’uneixen moltes coses i m’estime molt el poble”

Ara La Vall ha pogut parlar amb Mamen García per conéixer el seu personatge i la seua vinculació amb Ontinyent

Fa escassos dies es van estrenar els nous capítols de la Temporada 13 de ‘La que se avecina’. Una nova etapa de la sèrie que ha portat als veïns més divertits a un nou edifici junt amb nous personatges. Entre ells es troba Victoria Rafaela, una marquesa que ha passat de ser molt rica a molt pobra. L’actriu que la interpreta no és ni més ni menys que l’ontinyentina Mamen García.

El seu paper està sent dels més divertits, aportant un aire nou a la sèrie. Per això, Ara La Vall ha pogut parlar amb Mamen García per conéixer el seu personatge i la seua vinculació amb Ontinyent, ja que, tot i que no va nàixer a la capital de la Vall d’Albaida, assegura que es considera ontinyentina.

La imaginació per un personatge que res té a veure amb ella

L’actriu conta com va sorgir el seu paper: “Jo havia fet un capítol en ‘Señoras del Ampa’ molt divertit que feia de monja, i m’havia adonat que Contubernio anava a fer una sèrie molt divertida de monges, però el meu representant em va dir que això de moment no es faria, però que en la nova onada de ‘La que se avecina’ possiblement Mamen tinguera un personatge”.

Qualsevol que haja vist a Victoria Rafaela a la sèrie i a Mamen García fora de la televisió pot intuir que ambdues tenen molt poc en comú: “No tenim res a veure, però tire del meu imaginari, de gent que conec que és una mica així. A banda, el que fiques de la teua part, i així eix aquesta senyora”.

L’actriu ontinyentina ha estat molt a gust i contenta durant el rodatge, interpretant una marquesa que considera “molt divertida”. Mamen García fa d’una senyora que encara viu en els anys 60-70, com diu ella “es pentina amb unes ínfules que no té perquè tenia molts diners i era la propietària de l’edifici, però ara soles li queda la Cafebreria que s’ha quedat el pianista Luis Merlo, i hi ha molt bona relació”.

Foto: @mamengarciaoficial

“Estic molt vinculada a Ontinyent”

Mamen García va anar a Ontinyent quan a penes tenia 2 anys i, tot i que la seua professió l’ha obligat a estar temps fora, assegura que “estic molt vinculada a Ontinyent, perquè ha sigut la meua infantesa i la meua adolescència. Vaig estudiar al col·legi de la Puresa i vaig ser molt feliç. A més, el meu home també és d’allí, vull dir, m’uneixen moltes coses i m’estime molt aquest poble”.

Preguntada sobre si tornarà a Ontinyent, no sap quan, però de segur que tornarà a sa casa: “No teu puc dir, perquè mai parle del que faré d’ací 3 mesos. Vaig comprar una casa a La Vila, que està llogada per un grup de teatre molt bo. Encara queden amics a Ontinyent i ara no puc anar perquè està llogada. Però, clar que tornarem, no sé quan”.

Mamen García explica la famosa sintonia de Mercadona

Mamen García és la persona que li ha posat veu durant molts anys a la famosa sintonia de Mercadona. En canvi, ella explica que no és exactament així: “Jo no vaig fer eixa sintonia. En l’època dels 80 feia publicitat en els estudis i em cridaven. Venia el client i em deia que volia fer unes quantes gravacions, algunes de Nadal i tal, i al final es va quedar aquest botó que és el que està sonant. Va haver un temps que no ho posaven, però després de fer ‘Escensas de Matrimonio’ ahí està de nou. És el que hi ha.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe