Free Porn
xbporn
28.7 C
Albaida
Diumenge, juliol 21, 2024
HomeCulturaL'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent presenta la programació de 2024 amb solistes i...

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent presenta la programació de 2024 amb solistes i directors internacionals

Enguany es celebren 10 anys de relació institucional entre l’Orquestra i Caixa Ontinyent

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent ha presentat al Teatre Echegaray la programació per a la temporada de 2024, amb 4 concerts que veuran el seu inici el dissabte 2 de març i acabaran el 14 de desembre. S’ofereix una programació d’alta qualitat, amb solistes i directors internacionals que portaran la música d’alt nivell a la capital de la Vall d’Albaida. Els abonaments per veure els 4 concerts estaran a 45 euros, el que ix una mitjana d’11 euros el concert.

“Vos presentem este programa que, com tots els anys, és de molta qualitat”, explicava el director de l’Orquestra Simfònica, Luis Muñoz. A més a més, 2024 és un any especial. L’Orquestra compleix 21 anys de música i 10 de relació institucional amb Caixa Ontinyent, la qual dona nom a la formació musical.

Per la seua part, el regidor de Cultura, Álex Borrell, ha assenyalat que aquest és un “projecte formatiu molt important a nivell d’Ontinyent i la comarca, i que permet gaudir d’un programa de concerts al llarg de l’any amb la visita de solistes i directors internacionals, i que d’altra manera seria molt difícil poder gaudir d’ells sense anar a València”.

D’altra banda, el president de Caixa Ontinyent, ha destacat el suport de l’entitat a l’Orquestra: “Som una entitat que reverteix els beneficis en obra social. Enguany tenim pressupostat revertir 1’6 milions d’euros. Durant aquests 10 anys, Caixa Ontinyent ha aportat a aquest projecte 200.000 euros, i esperem aportar noves quantitats per potenciar-lo més”.

“Fa 20 anys va sorgir un grup de gent entusiasta i amb moltes ganes de tirar endavant un projecte que era arriscat. I continua sent-ho hui dia, perquè combina 3 objectius que s’han de fer casar: Ser una orquestra formativa, poder becar músics, i poder ofertar a Ontinyent una programació de primeríssim nivell”.

Programació

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe