18.9 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 treballa i pateix per aconseguir el triomf a Tavernes (0-2)

L’Ontinyent 1931 treballa i pateix per aconseguir el triomf a Tavernes (0-2)

L’Ontinyent 1931 ha tingut una complicada prova a Tavernes a un camp on tan sols ha pogut guanyar L’Olleria. Un golàs de Casti a l’inici ha donat els 3 punts als de Roberto Bas en un partit on han patit, però han defensat amb solidesa. Juli ha posat la guinda al final.

Tensió i joc ràpid a la primera part

Casti suma i segueix. El davanter blanc-i-negre ha tornat a clavar gol a l’inici del partit. Quan tan sols feien 8 minuts del xiulit inicial, el pitxitxi de l’Ontinyent 1931 ha vist avançat a Xumi i ha fet un tir des de quasi mig del camp per obrir la llanda.

Després del tant de Casti, l’Ontinyent 1931 ha deixat de dominar amb el baló. La UE Tavernes ha agafat la iniciativa, i les ocasions anaven per al conjunt local. En canvi, els tirs dels d’Edu Revert se n’han anat fora, i Cristian ha mostrat una gran seguretat. Igual que la temporada passada, l’encontre ha sigut molt tens i dur, amb moltes faltes i inclús enfrontaments a les banquetes al finalitzar la primera part.

Patir, però guanyar

La segona part ha començat amb una dinàmica pareguda a com ha acabat la primera. En canvi, al voltant de la primera mitja hora de partit, l’Ontinyent 1931 ha despertat. Els de Roberto Bas han començat a aprofitar contraatacs, i l’encontre s’han convertit en una batalla de colps amb un joc boig.

El Tavernes també ha tingut ocasions molt clares, però al igual que al principi, no han estat encertats. Els locals han tingut una molt clara dins l’àrea que se n’ha anat fora. Així, l’Ontinyent 1931 s’ha vestit amb l’equipatge de treball per deixar de fer un joc ofensiu, com ens té acostumats, per fer un joc més defensiu i patidor, però que ha donat els seus fruits. Nico Cabanes ha sigut el blanc-i-negre més actiu en atac, però no ha sabut finalitzar.

Ja abans del xiulit final i amb els locals bolcats en atac, Juli ha fet el segon gol a plaer. Després d’aquesta victòria, els de Roberto Bas agafen distància d’un rival directe com el Tavernes abans del gran derbi davant L’Olleria.

FITXA TÈCNICA

UE TAVERNES: Xumi; Vicent T, Palomares (Gerard 4′), Artur, Pedro, Álvaro, Vicent B (Dani 55′), Aaron, Edu (Marc Talens 67′), Salom (Castilla 67′) i Sabater

ONTINYENT 1931: Cristian; Paco Sáez, Pablo Bonet, Alexandru, Rafeta; Alberto Osoro (Pau Sanchis 85′), Alberto Botella (Diego Cambra 74′), Lluis Felipe; Juanjo Calvo (Andreu Serrano 59′), Nico Cabanes (Juli 85′) i Casti (Jorge García 85′)

GOLS: 1-0 Cati (8′): 2-0 Juli (90′)

ÀRBITRE: Rubén García Gallegos. Amonesta als locals: Edu (43′), Gerard (71′) i Aaron (87′) i als visitants; Pablo Bonet (50′), Alberto Botella (60′) i Paco Sáez (75′)

ASSISTENT 1: Alberto Gascó Gil

ASSISTENT 2: Nicolás Torres Fernández