14.4 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolLa Nostra CopaL’Ontinyent 1931 torna a guanyar amb contundència en La Nostra Copa

L’Ontinyent 1931 torna a guanyar amb contundència en La Nostra Copa

Després de fer-li un 0-5 al Bocairent en la seua estrena copera, ara han guanyat 4-1 a un Muro que milita en el mateix grup de Preferent que els de La Vall d’Albaida.

L’equip entrenat per Roberto Bas ha dominat des del primer minut i fins quasi la mitja les ocasions que s’han produït han sigut per als de La Vall d’Albaida. Als 5 minuts un baló llarg l’ha guanyat per poc el porter Alfonso davant Peiró, mentre que al minut següent Pablo Francés no ha aconseguit connectar amb encert un gran centre de Paco Sáez. Ja en el 14’ una bona combinació en banda esquerre ha acabat en un centre ras al que Peiró no ha arribat per poc, i al minut següent Víctor Fuentes ha filtrat una passada per a Paco Sáez, que amb l’esquerre ha disparat fora per poc. Molt estava apropant-se l’Ontinyent 1931, que en el 19’ marcava el primer després d’altra bona acció per la banda esquerre, en la que Pablo Francés realitzava un tir potent que el porter no aconseguia blocar i el rebuig l’enganxava Peiró estant molt ràpid. Poc a poc han anat passant els minuts i ha anat despertant el Muro de Natxo Cantó, que ha gaudit de varies ocasions consecutives entre el 27’ i el 28’.

Tots els gols s’han produït després de rebutjos

La primera un córner tancat que ha tret Nebil i Ivelin ha salvat providencialment. Després han pressionat al porter local i el rebuig l’ha cassat Guillem i Pau Sanchis ha estat molt atent per a enviar a un córner que ha rematat Migue i s’ha enverinat al tocar-la un defensor, però el cuir ha marxat fora per molt poc. Poc ha durat aquesta empenta, i els de casa han recuperat el domini i de nou les ocasions han sigut seues. En el 32’ Peiró l’ha deixat de cara i Víctor Fuentes ha disparat fora, en el 42’ Jorge García ha tret ras un córner que Ceballos ha rematat creuat i Alfonso ha tingut que fer una gran parada, i ja en el 45’ una centrada de Paco Sáez l’ha rematat Pablo Francés al pal i de nou Peiró ha aparegut per a caçar el rebuig i fer el 2-0 just abans del descans.

Durant el segon temps la possessió també ha sigut per als del Clariano principalment, que ha sabut dur el tempo del partit per a que anaren transcorrent els minuts sense que la porteria defesa per Ivelin correra perill. Això sí, en els primers compassos ha provat Navar amb un tir des de fora de l’àrea que s’ha marxat fora en el 47’, mentre que en el 52’ Nebil ho ha intentat de falta directa. Ja en el 74’ un centre tancat de Rafeta l’ha tingut que parar Alfonso, i en el minut 78, en una passada de Rafeta cap a Ángel Galán, un defensa ha estat molt atent per a rebutjar a córner. Al minut següent una centrada de Rafeta l’ha rematat Aquino als núvols, mentre que al 80’ se li ha anul·lat un gol al local Marc Tormo per fora de joc després de rematar un nou centre de Rafeta.

Tres gols en els últims minuts

Estava animant-se l’encontre en els últims minuts i això s’ha traduït en tres nous gols. Ángel Galán, enguany jugador del filial que ha tornat a jugar amb el primer equip amb el que va destacar en Segona Regional en el primer any del club, ha aprofitat un nou rebuig en el 83’, esta vegada després d’un potent tir de falta directa d’Aquino que ha fet tremolar el travesser. En el 85’ ha fet el de l’honor el Muro al aprofitar Carretero un baló retrucat en l’àrea xicoteta, i en el 87’ ha fet el definitiu 4-1 Marc Tormo amb un poc de suspens, ja que ha rematat en el segon pal i el porter ha arribat a rebutjar, però ho ha fet des de dins de la porteria. Inclús ha hagut temps per a una expulsió, al visitant Ángel per protestar aquest gol, i per a una nova ocasió, un tir de Rafeta al lateral de la ret.

Nova victòria copera per a un Ontinyent 1931 que torna a demostrar que vol aspirar a tot en aquesta competició, mantenint-se ara a l’espera de conèixer el pròxim rival basant-se de nou en el criteri de proximitat geogràfica, desconeixent-se per ara quan ho confirmarà la Federació, però el que sí que està clar és que la pròxima ronda està programada per al cap de setmana del 5 i 6 de febrer.

FITXA TÈCNICA:

ONTINYENT 1931 CF: Ivelin; José María Cid (Rafeta, 72’), Pau Sanchis, Marc Tormo, Jorge García; Diego Cambra, Víctor Fuentes (Alexandru, 57’); Paco Sáez (Ángel Galán, 57’), Ceballos (Lluis Felipe, 72’), Pablo Francés; i Peiró (Aquino, 72’).

MURO CF: Alfonso; Aitor, Tete (Eugenio, 75’), Ángel, Bryan; Iñaki, Migue (Andreu, 81’), Navar, Carretero; Nebil (Fosco, 75’) i Guillem (Casti, 75’).

GOLS: 1-0 Peiró (19’); 2-0 Peiró (45’); 3-0 Ángel Galán (83’); 3-1 Carretero (85’); 4-1 Marc Tormo (87’).

ÀRBITRE: Amonesta al local José María Cid (43’), Peiró (64’) i Aquino (89’); i als visitants Guillem (22’), Tete (30’), Navar (58’), Andreu (89’) i Ángel en dos ocasions (63’ i 87’).