15.7 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 tanca el 2022 com a 'campió d'hivern' amb una treballada...

L’Ontinyent 1931 tanca el 2022 com a ‘campió d’hivern’ amb una treballada remuntada a Dénia (1-4)

El 2022 finalitza per a l’Ontinyent 1931. Un any ple d’alegries que ha acabat amb una nova victòria dels blanc-i-negres que acaben líders i amb unes sensacions immillorables, el qual els atorga el títol de ‘campió d’hivern‘. Roberto Bas ha tret un onze diferent al que ens té acostumats degut a les baixes de Cristian i Alberto Osoro, però els recanvis han sabut respondre.

Lluís Felipe ha fet el gol de la ràpida resposta ontinyentina

Abans del xiulit inicial, el CD Dénia ha fet un homenatge a Ribes, jugador que ha complit 400 partits amb el club. Així, una vegada ha començat a rodar el baló, la primera part ha sigut molt disputada. Els locals s’han avançat molt prompte al marcador amb la primera ocasió que han tingut. Nano ha agafat la pilota a la frontal de l’àrea i s’ha tret un gran tir col·locat i potent per fer l’1 a 0 al Diego Mena Cuesta.

Lluny d’afonar-se, l’Ontinyent 1931 s’ha animat i ha sabut reaccionar de manera ràpida, ja que al minut 15, Lluís Felipe ha fet l’empat després d’una jugada per la banda dreta de Casti, que li l’ha posat a plaer a la perla d’El Clariano. Posteriorment, els dos conjunts han tingut ocasions per fer el seu segon gol, però no les han transformat. Això sí, els nervis i la competitivitat han aparegut al final dels primers 45 minuts, ja que hi ha hagut molta tensió entre el Dénia i l’Ontinyent 1931.

L’Ontinyent 1931 ha solvatat el partit amb una còmoda segona part

La segona part no ha pogut començar millor per a l’Ontinyent 1931. Els blanc-i-negres han aprofitat una jugada a baló parat per remuntar el partit. Alberto Botella ha posat un córner que no ha rematat ningú, però que li ha caigut a Rafeta, qui li ha pegat des de la frontal de l’àrea per fer l’1 a 2.

Juli ha sigut sense dubte el gran protagonista complida l’hora de partit. L’extrem alcoià ha estat molt intel·ligent i li ha robat l’esfèric a un defensa local per fer el gol de la tranquil·litat. Amb el partit ja trencat, l’Ontinyent 1931 ha estat molt còmode al Diego Mena Cuesta, i a camp obert Nico Cabanes és letal.

L’extrem genovés ha superat amb la seua habilitat i velocitat a Andrada, i aquest li ha fet penalti. El mateix Nico Cabanes ha sigut l’encarregat de transformar en gol una pena màxima que a punt ha estat de parar el porter local, però que finalment ha posat l’1 a 4. El Dénia ha pogut retallar distàncies, però Ivelin ha fet una gran estirada per evitar-ho.

D’aquesta manera, l’Ontinyent 1931 acomiada el 2022 amb una nova victòria. Els de Roberto Bas se’n van al Nadal amb 44 punts, i tan sols 2 empats en lliga. La resta han sigut victòries per a un conjunt blanc-i-negre que als 2023 li demana una cosa: l’ascens a Tercera RFEF.

FITXA TÈCNICA

CD DÉNIA: Andrada; Castillo, Pablo, Ribes (Kike 69′), Nano, Panucci, Elías (Peña 45′), Renzo (Palacios 69′), Jaume (Josep 69′), Seguí (Palau 45′) i Fede

ONTINYENT 1931: Ivelin Popov; Paco Sáez, Pablo Bonet, Alexandru, Rafeta; Jesús García (Pau Sanchis 58′), Alberto Botella, Lluis Felipe (Juli 58′ | Diego Cambra 69′); Chimo Reig (Juanjo Calvo 58′), Casti i Nico Cabanes (Jorge García 74′)

GOLS: 1-0 Nano (8′); 1-1 Lluís Felipe (15′); 1-2 Rafeta (54′); 1-3 Juli (68′); 1-4 Nico Cabanes (P. 72′)

ÀRBITRE: Sergi Quilis. Amonesta als locals; Elías (10′), Seguí (41′), Peña (57′), Álex (62′), Andrada (71′), Castillo (80′), Nano (82′) i Fede (90′) i als visitants; Jesús García (5′), Lluís Felipe (20′), Chimo Reig (38′), Casti (49′)