13.4 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 s'estrena brillantment davant el seu públic amb una exhibició de...

L’Ontinyent 1931 s’estrena brillantment davant el seu públic amb una exhibició de Casti (4-1)

L’Ontinyent 1931 venia d’una victòria redona a Benigànim, i volia continuar per la senda de la victòria. Per a això havia d’eixir molt endollat, i així ho ha fet. Els de Roberto Bas han signat un gran partit en el seu primer encontre de la temporada a El Clariano. Casti ha sigut el gran protagonista de la vesprada amb 3 gols i una assistència.

Casti es presenta com a l’home gol de l’Ontinyent 1931 a El Clariano

Tot i que els primers minuts de l’encontre han estat igualats, de seguida els de Roberto Bas han començat a dominar. Quan s’anava a arribar al primer quart d’hora, Juanjo Calvo ha començat a fer de les seues amb una bona carrera per la banda dreta que ha acabat en una passada per a Casti que a l’àrea xicoteta no ha perdonat per fer el primer tant de l’Ontinyent 1931 a El Clariano aquesta temporada.

El davanter d’Elda volia més i més, i tan sols ha hagut d’esperar 5 minuts per fer el seu doblet. Aquesta vegada el perill ha arribat per la banda contrària, quan Juli ha superat als rivals per posar una centrada a l’àrea que Casti ha rematat amb poca potència. En canvi, el porter del Carcaixent no ha estat bé i se li ha escapat el baló de les mans, fent així el segon gol de la vesprada. Els blanc-i-negres han continuat dominant i inclús han pogut ampliar el seu avantatge amb algunes ocasions de Lluis Felipe, però el marcador al descans ha sigut de 2 a 0.

Juanjo Calvo ha fet l’assistència a Casti en el primer gol del partit i ha anotat el tercer tant

Els blanc-i-negres han sabut respondre al ràpid gol del Carcaixent

El conjunt local no ha eixit tan concentrat a la segona part com a la primera. La UD Carcaixent ha entrat al terreny de joc amb molta energia, i prompte ha retallat distàncies. Els de Xesco Ortiz han fet una bona jugada per la banda dreta que ha acabat en un baló mort a la frontal de l’àrea, on estava Edu per definir i col·locar el baló dins de la porteria d’un Cristian que poc ha pogut fer.

En canvi, l’Ontinyent 1931 ha sabut reposar-se al gol en contra i ha oferit una ràpida resposta. Durant un bon contraatac, Casti ha donat un toc a la pilota per deixar soles a un Juanjo Calvo que ha definit amb tranquil·litat per posar el 3 a 1 a l’electrònic. Poc després, Casti ha fet el seu hat-trick. Nico Cabanes, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha començat a córrer per l’esquerra, i ha posat la passada al punt de penal on el davanter ex del Muro ha signat el seu tercer gol de la vesprada.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Chimo Reig (Jorge García 69′), Pablo Bonet, Pau Sanchis, Rafeta; Alberto Osoro, Alberto Botella (Diego Cambra 69′), Lluis Felipe (Andreu Serrano 58′); Juanjo Calvo, Casti (Jesús García 79′) i Juli (Nico Cabanes 58′)

UD CARCAIXENT: Pablo; Izan, Mengual, Vici, Arturo, Alexandre (Hidalgo 70′), Saoro (Fran 62′), Víctor, Edu (Toni 62′), Aitor (Tudela 70′) i Diego (Quintana 62′)

GOLS: 1-0 Casti (13′); 2-0 Casti (18′); 2-1 Edu (47′); 3-1 Juanjo Calvo (56′); 4-1 Casti (64′)

ÀRBITRE: Jorge Leal Gandía. Amonesta als locals; Chimo Reig (42′), Alberto Botella (52′) i als visitants; Saoro (52′), Alexandre (62′) i Víctor (82′)

ASSISTENT 1: Adrián López Zornoza

ASSISTENT 2: Agapito José Ochoa Rico