15.7 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsUn descomunal Aquino passa per damunt d'un rival directe (2-1)

Un descomunal Aquino passa per damunt d’un rival directe (2-1)

Un doblet de Matías Aquino dona la victòria als de Roberto Bas, que van ser molt millors a la segona meitat.

Després del polèmic empat la setmana passada davant la UE Tavernes de la Valldigna, l’Ontinyent 1931 buscava retrobar-se amb la victòria i amb les bones sensacions davant un rival directe de la zona alta com el CD Dénia. A més, s’enfrontaven els dos màxims golejadors de la categoria; Matías Aquino amb 10 gols i Panucci amb 8.

Ivelin va salvar dos mà a mà per mantenir l’empat

Als primers minuts de l’encontre hi va haver molta igualtat, com ja es pressuposava abans de l’inici. El partit va començar molt calent, posat que els dos equips es jugaven molt. El CD Dénia va tindre les ocasions més clares, tot i que cap dels dos va tindre la possessió del baló.

L’Ontinyent 1931 va avisar amb el pa de cada dia. Matías Aquino tingué la primera ocasió clara per als locals amb un llançament de falta que se n’anà fora per molt poc. El duel anava calfant-se fins al minut 19 quan Faye va soltar una manotada sobre Víctor Fuentes, però l’àrbitre no considerà greu l’acció i no va mostrar targeta.

A partir de la mitja hora, els de la Marina Alta començaren a fer pressió sobre la porteria blanc-i-negra amb dos mà a mà molt perillosos. El primer va sorgir després d’una errada en eixida de baló de Pau Sanchis que va aprofitar Kevin per a plantar-se davant d’Ivelin, però el porter ontinyentí va salvar amb una gran parada. Just abans que els dos equips se n’anaren als vestuaris Ramis va tindre una acció molt pareguda que va tornar a parar Ivelin. Així, Ontinyent 1931 i CD Dénia acabaven els primers 45 minuts amb un empat sense gols.

Altra història completament diferent

Tan sols tres minuts li van fer falta a l’Ontinyent 1931 per avançar-se al marcador després d’eixir dels vestuaris. Paco Sáez va protagonitzar una gran acció individual per la banda dreta que va acabar amb una passada de la mort per a Matías Aquino, el qual no va perdonar.

Els de Roberto Bas van eixir com uns avions. La segona part va ser un monòleg d’ocasions de l’Ontinyent 1931. Víctor Fuentes i Rafeta tingueren dues ocasions clares a dos córners, però no aconseguien ampliar l’avantatge. Panucci també va tindre la seua amb un mà a mà davant Ivelin, que el porter ontinyentí salvà fent-se gran.

Pablo Francés continuava amb les seues internades per la banda i va posar una gran centrada que va deixar soles a Jorge García perquè aquest tan sols haguera d’espentar-la, però va fallar. Ja a la recta final, l’àrbitre va anul·lar un gol de Matías Aquino per fora de joc.

Quan ja anava a acabar el partit, Matías Aquino va firmar el seu doblet després de pressionar amb molta intensitat fins a provocar l’errada de Maxi, li va furtar el baló i va posar el 2 a 0 al marcador. Panucci va retallar distàncies just abans del final del partit, aprofitant una jugada desafortunada de la defensa de l’Ontinyent 1931, però no va servir per a molt.

Amb aquesta victòria, l’Ontinyent 1931 puja vàries posicions a la taula i s’enfrontarà davant el segon classificat, el CD Jávea, la pròxima setmana. El CD Dénia cau a un partit que va poder guanyar a la primera part.

FITXA TÈCNICA:

ONTINYENT 1931 CF: Ivelin Popov; Paco Sáez, Rubén Bella, Pau Sanchis (Marc Tormo 83′), Rafeta; Alberto Osoro, Jorge García (Diego Cambra 69′), Víctor Fuentes (Alexandru 69′); Lluís Felipe (Alejandro Peiró 80′), Pablo Francés (Chimo Reig 80′) i Matías Aquino

CD DÉNIA: Maxi; Lapeña, Palacios, Nano, Pablo, Faye (Renzo 45′), Kevin (Seguí 69′), C. Ribes, Panucci, Ferran i Ramis (Josep 56′)

GOLS: 1-0 Matías Aquino (48′), 2-0 Matías Aquino (85′) , 2-1 Panucci (90′)

ÀRBITRE: Jorge Javier Crespo Calero amonesta als locals; Jorge García 58′, Víctor Fuentes 64′, Pablo Francés 77′, Paco Sáez 78′, Alejandro Peiró 90′ i als visitants; Ramis 7′, Nano 14′, Kevin 45′, Ferran 45′, C. Ribes 72′, Panucci 90′

ASISTENT 1: José Carlos Casanova García Casarrubios

ASISTENT 2: Daniel Chávarri Arranz