16.6 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolLa Nostra CopaL’Ontinyent 1931 no es deixa sorprendre pel Bocairent en La Nostra Copa

L’Ontinyent 1931 no es deixa sorprendre pel Bocairent en La Nostra Copa

El Bocairent de Segona Regional ha resistit bé durant la primera meitat, però en el segon temps l’Ontinyent 1931 de Preferent ha acabat golejant en la seua estrena en una competició de la que s’acomiada el Bocairent amb molt d’honor.

El Bocairent ha aguantat molt bé durant el primer temps

Amb molt bon ambient en la grada i contant amb la presencia del president de la Federació Salva Gomar, el partit podria haver començat amb sorpresa, ja que el Bocairent ha gaudit de dos córners consecutius en els que ha creat molt de perill, sobretot en el segon, ja que el cuir s’ha passejat i inclús s’ha topat amb el pal. A partir d’eixe moment, l’Ontinyent 1931 s’ha fet amb el domini de l’esfèric mentre els locals, jugant amb defensa de cinc, es mantenien molt ben replegats sense concedir ocasions clares al rival. Abans del gol, sols cal remarcar un tir llunyà de Diego Cambra que s’ha marxat fora en el 24’, just dos minuts abans del 0-1, que ha arribat després d’una gran centrada de Rafeta en la que Peiró li ha guanyat l’esquena a la defensa, ha baixat el cuir i ha afusellat.

De seguida ha intentat empatar el conjunt dirigit per Isidro Bordería, quan als dos minuts Antonio Molina ha xutat des de fora de l’àrea, però l’ha parat el porter, igual que en el minut 34’ en l’altra àrea, quan després del rebuig d’un córner, Marc Tormo ha xutat. Ja en el minut 42 s’han produït dos ocasions molt clares per als visitants. En la primera, ha sigut Ceballos qui li ha guanyat l’esquena a la defensa després d’una gran passada de Diego Cambra, però Javi Cabanes ha estat molt fi en el mà a mà, mentre que en la segona José María Cid ha ficat un gran centre i Peiró ha rematat de cap veient com el cuir s’estavellava en la soca del pal.

Després del descans l’Ontinyent 1931 ha eixit a per totes

S’havia arribat al descans amb un resultat molt igualat que mantenia la il·lusió en els locals, però tot ha acabat prompte en el segon temps, on els de Roberto Bas han eixit clarament dispostos a sentenciar quant abans millor i aixina evitar sorpreses. Sols dos minuts havien passat quan un remat de Marc Tormo el salvava miraculosament Javi Cabanes, mentre que en el 49’ ha arribat el 0-2 després d’una falta lateral treta per Rafeta que ha rematat Pau Sanchis i el rebuig l’ha aprofitat Chimo Reig per a marcar. En el 55’ s’ha registrat altra clara ocasió per als visitants en una internada de Junior en la que el porter ha tornat a fer una gran parada i el rebuig l’ha tirat de primeres el propi Junior, sent esta vegada el central Xapa el que ha salvat baix pals, continuant la jugada fins que de nou ha aparegut un defensa per a desviar a córner el posterior tir de Diego Cambra.

En el 58’ ha arribat el tercer, quan Alberto Osoro ha fet la passada de la mort per a que Lluis Felipe marcara a plaer. En el 60’ una gran internada de Pablo Francés l’ha culminat Chimo Reig rematant per dalt del travesser en posició molt franca, mentre que en el 64’ l’extrem esquerre s’ha tornat a internar però en aquesta ocasió ha resolt ell la jugada marcant el 0-4. Despertava el Bocairent en el 70’, però Rubén García estava molt atent per a arribar just abans que Javi Romero a un baló filtrat. No obstant, els visitants, que hui havien apostat per donar minuts als menys habituals i a dos jugadors del filial com Junior i José María Cid i que tenia la banqueta plena de jugadors titulars que han anat saltant al terreny de joc durant aquest segon temps, eren els que portaven el perill més clar i en el 74’ tornaven a avisar després d’una combinació entre Aquino i Peiró que culminava aquest últim rematant al lateral de la ret.

Javi Cabanes ha fet varies parades molt destacades

Era l’avís de que encara podia caure altre, que s’ha registrat en el minut 78 quan un centre de Chimo Reig l’ha enviat al fons de la xarxa Aquino. El màxim golejador en lliga ha estat apunt de tornar a marcar en el 87’, però el seu tir creuat s’ha marxat fora, mentre que en el 88’ Ceballos ha vist com el porter Javi Cabanes, el millor dels locals en el dia de hui, li parava una pena màxima en el 88’ amb una gran aturada per baix, aixina que el 0-5 ja no s’ha menejat i s’ha tornat a repetir el mateix resultat de fa dos anys, quan es van enfrontar en lliga en la temporada de debut de l’Ontinyent 1931 CF.

D’aquesta forma acaba la memorable participació del Bocairent després de quatre eliminatòries en les que han sigut capaços d’eliminar a dos equips de Primera Regional, i comença la d’un Ontinyent 1931 que ha demostrat la seua ambició, ganes i il·lusió habitual i que ja espera nou rival per a la següent ronda que també es jugarà a partit únic el 5 de gener, tenint que esperar per a conèixer al rival, que es decidirà pel criteri de proximitat geogràfica, sent el Muro CF, també del Grup IV de Preferent, el principal candidat, encara que també podrien tocar equips com el Racing Xàtiva de Primera Regional (que ha eliminat a L’Olleria de Preferent) o L’Alcúdia de Crespins del Grup III de Preferent.

FITXA TÈCNICA:

CDF BOCAIRENT: Javi Cabanes; Samir Erhan, Roberto Auñón, Xapa, Rubén Enguix (Josep Vañó, 59’), Antonio Molina (Luis Asensio, 85’); David Molina, Enrique Ríos, Xavi Silvestre, José Cabida (Fernando Ferre, 59’) (Luis Pascual, 63’); i Javi Romero.

ONTINYENT 1931 CF: Rubén García; José María Cid, Pau Sanchis, Marc Tormo (Alexandru, 67’), Rafeta (Jorge García, 75’); Diego Cambra (Alberto Osoro, 57’); Chimo Reig, Ceballos, Lluis Felipe (Aquino, 67’), Junior (Pablo Francés, 57’); i Peiró.

GOLS: 0-1 Peiró (26’); 0-2 Ximo Reig (49’); 0-3 Lluis Felipe (58’); 0-4 Pablo Francés (64’); 0-5 Aquino (78’).

ÀRBITRE: Jonatan González Pérez. Amonesta als visitants Diego Cambra (28’) i Peiró (34’).