13.2 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 encadena la seua quarta victòria consecutiva en un difícil partit...

L’Ontinyent 1931 encadena la seua quarta victòria consecutiva en un difícil partit a Muro

Tot i la mala situació que travessa el Muro CF aquesta temporada, els de Roberto Bas sabien que no era un partit fàcil, ja que La Llometa sempre és un camp complicat. I així ha sigut. L’Ontinyent 1931 ha derrotat al conjunt murer, però ha suat per fer-ho, ja que el resultat s’ha decidit al final.

Casti ha igualat el primer gol murer

El partit ha començat amb un Nico Cabanes molt actiu. L’extrem blanc-i-negre sempre és un jugador desequilibrant, i així ho ha demostrat en els primers minuts, tot i que no ha pogut transformar les ocasions en gols. Nebil ha tingut l’oportunitat d’avançar als locals, però quan aquests estaven cantant gol Cristian ha fet un rebuig per evitar el tant.

En canvi, el porter de Vallada ja no ha pogut fer el mateix minuts després. Marco ha guanyat l’esfèric al mig del camp i ha fet la passada per a Eugeni que ha encertat la segona rematada dins l’àrea per fer l’1 a 0 en el marcador. La resposta ontinyentina tan sols ha tardat 2 minuts en arribar gràcies a una jugada de Nico Cabanes que, després d’anar-se’n de diversos rivals l’ha posat per a un Casti que no ha celebrat el gol, degut al seu passat murer. Els de Roberto Bas han pogut, inclús, fer el segon abans del descans.

Un gol en pròpia i altre d’Andreu Serrano han donat la victòria als ontinyentins

Després de l’eixida dels vestuaris, el Muro ha tingut les seues ocasions, però no les ha aprofitat. Als minuts finals, i després de l’expulsió d’Álvaro per fer una dura entrada a Chimo Reig, els locals s’han desunflat. L’Ontinyent 1931 ha remuntat gràcies a un gol en pròpia porta de Diego després d’una centrada del jove Jorge Soriano.

Ja als minuts finals, Andreu Serrano ha fet el seu primer gol com a blanc-i-negre després d’una altra gran jugada de Nico Cabanes. L’Ontinyent 1931 encadena, així, la seua quarta victòria consecutiva i es manté invicte abans de rebre a El Clariano a un rival directe com el CD Olímpic.

FITXA TÈCNICA

MURO CF: Alfonso, Joan (Samu 56′), Eric Colomer (Diego 31′), Isaac, Marco, Tete (Migu 76′), Aitor, Aaron (Álvaro 76′), Nebil, Eugeni (Berbe 56′) i Lledó

ONTINYENT 1931: Cristian; Jorge García (Rafeta (62′), Chimo Reig (Samuel 80′), Pablo Bonet, Alexandru, Alberto Osoro (Jorge Soriano 80′), Diego Cambra (Andreu Serrano 70′), Juli (Paco Saez 62′), Lluis Felipe, Casti i Nico Cabanes

GOLS: 1-0 Eugeni (26′); 1-1 Casti (30′); 1-2 Diego (pp. 50′); 1-3 Andreu Serrano (90+3′)

ÀRBITRE: Vicente Quiles Garcia. Amonesta als locals; Tete (19′), Joan (43) i Nebil (84′) i al visitant; Chimo Reig (62′). Expulsa al local; Álvaro (79′)