18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 celebra l'assemblea d'hivern per mostrar als aficionats la situació del...

L’Ontinyent 1931 celebra l’assemblea d’hivern per mostrar als aficionats la situació del club

Rafa Gisbert, vicepresident primer del club, explica que “és molt important perquè representa l’oportunitat que té la Junta Directiva de poder explicar totes aquelles coses que es consideren d’interés”

L’Ontinyent 1931 CF celebrarà aquest dissabte 20 de gener l’assemblea d’hivern per informar els seus socis i sòcies sobre la situació del club. Serà a les 10:45 h al Centre Cultural Caixa Ontinyent, on la Junta Directiva explicarà diversos temes molt importants sobre l’actualitat i l’estat del club. Així, es tractaran assumptes tant econòmics, esportius com socials.

“És molt important perquè representa l’oportunitat que té la Junta Directiva de poder explicar totes aquelles coses que es consideren d’interés”, explica Rafa Gisbert, vicepresident primer de l’àrea social i institucional de l’Ontinyent 1931 CF.

Gisbert insisteix en que és imprescindible que els socis i aficionats acudisquen a l’assemblea per diverses raons: “La gent ha de vindre a l’assemblea perquè és l’oportunitat que té la Junta de donar la cara davant de tota l’afició. Donar totes les explicacions pertinents, tots els aclariments que necessite l’afició. És l’oportunitat que tenim de practicar la transparència, la claredat en els comptes. De plasmar quina és la realitat en el club”.

Els partits de l’Atzeneta i les actuacions de millora d’El Clariano, entre els punts del dia

L’assemblea tractarà temes d’actualitat molt importants, que solen ser preguntes que es fan els aficionats. Així, els partits de l’Atzeneta UE de Copa del Rei, les actuacions de millora de l’Estadi Municipal El Clariano o l’acord de filialitat amb el Club Deportivo Esport Base Ontinyent estaran entre els punts del dia.

1- Lectura de l’acta anterior i la seua aprovació si procedeix.

2- Resultat de la campanya de socis i sòcies i de publicitat 2023/2024.

3- Estat actual dels comptes 2023/2024 i propostes d’actuació si procedeix.

4- Reflexions sobre l’estat actual dels comptes 2023/2024 i la seua incidència sobre el full de ruta del Club.

5- Actuacions de millora a l’Estadi Municipal El Clariano per part de l’Ajuntament i el Club.

6- Les xarxes socials i l’Ontinyent 1931 CF

7- Explicacions i valoració dels partits de la Copa del Rei per part de l’Atzeneta U.E. a l’Estadi Municipal El Clariano.

8- Seguiment i valoració per part del president de l’estructura interna del Club en quant als equips que la formen.

9- Precs i preguntes.

Assemblea extraordinària

Seguidament, es celebrarà l’assemblea extraordinària per tractar un punt en concret, com és la Proposta de contracte de filialitat amb el Club Deportivo Esport Base Ontinyent, i la seua aprovació si procedeix per a la temporada 2024/2025.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe