20.8 C
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolSegona RegionalL’Ontinyent 1931 B torna a agafar avantatge i Albaidense i Bocairent golegen

L’Ontinyent 1931 B torna a agafar avantatge i Albaidense i Bocairent golegen

L’Ontinyent 1931 B ha aprofitat bé l’empat de l’Olímpic B en casa de l’Aielo, mentre que tant l’Albaidense com el Bocairent han golejat a equips de la part baixa. La resta d’equips de La Vall d’Albaida han perdut.

CD Enguera B 4 – 3 CF Agullent:

La feblesa defensiva condemna a l’Agullent

En aquest duel que es va avançar al dijous 31, l’equip entrenat per Sergio Francés ‘Pete’ va dominar i va gaudir de moltes ocasions, però no va acabar d’estar encertat en defensa i això ho va pagar molt car, fent que el marcar tres gols a domicili no els valguera ni per a sumar un punt contra un equip també situat en la zona mitja de la taula i que ara es queda amb dos unitats menys.

Durant els primers 40 minuts, pràcticament cada arribada de l’Enguera B va acabar amb gol, mostrant-se molt febles al rebre un gol a la contra (5’), encaixar un pròpia porta (31’) i altre en un córner (39’). No obstant, l’Agullent no es va rendir i en el 41’ Pablo marcava des de fora de l’àrea. Després del descans, en el 55’, Juan Hermoso donava esperances al seu equip amb altre gol des de fora de l’àrea, però l’Enguera B va marcar el 4-2 en el 76’. Raúl, en una falta lateral al minut 86, va ficar emoció, però el marcador ja no es va moure.

CD Albaidense 4 – 0 SD Vallada:

L’Albaidense no falla davant el cuer

Victòria de tràmit per al tercer classificat, que arribava a aquesta cita després de veure truncada la seua gran ratxa contra un segon classificat al que ara li tornen a retallar punts, ja que l’Olímpic B va empatar en casa de l’Aielo i ara es troba a dos unitats amb un partit més. Respecte a aquest duel, com era d’esperar el domini va ser per als de Kikín, mentre el Vallada es mantenia replegat. Buscava entrar per bandes l’Albaidense i al descans va aconseguir arribar amb el marcador favorable de 2-0.

Això si, el primer gol es va resistir fins al minut 43 i va arribar després d’un penal provocat pel lateral Carlos que va xutar Javi i després de parar-lo el porter, el propi Javi no fallava en el rebuig, mentre que el segon el va marcar Joab al caçar un rebuig per a fer una volea des de la frontal. Pel que fa als dos gols del segon temps, també van ser consecutius (65’ i 66’), marcant primer Carlos després d’un bon retall, i després Achraf al aprofitar una excel·lent passada de Joab.

CF Aielo 2 – 2 CD Olímpic B:

Punt molt meritori de l’Aielo davant el segon

Els de Rafa Cebrián tenien un duel molt complicat al enfrontar-se a un Olímpic B que venia de guanyar al tercer, però el plantejament els va eixir molt bé i van aconseguir avançar-se al minut 24 amb un gol de Marcos, i inclús anteriorment van desaprofitar una pena màxima. Això sí, la reacció va ser ràpida amb un gran gol des del centre del camp, i per llàstima, Cachi va veure dos grogues i al minut 35 va ser expulsat.

Els de La Vall van rebutjar el tancar-se enrere i van fer un gran partit contra un dels millors equips de la categoria malgrat comptar amb un futbolista menys. Això sí, un penal de Joan li servia als de Xàtiva per a donar-li la volta al marcador al minut 54’, però Alberto, després d’un control espectacular, tornava a empatar en el 59’. També va ser expulsat Francisco al veure la segona groga en el 75’, però l’Aielo, amb nou, es va buidar sobre la gespa a base de basculacions i d’un gran esforç per a evitar concedir ocasions i mantenir l’empat.

No vos perdeu el Vídeo-Resum d’aquest encontre:

CE Ròtova 4 – 2 CF Llutxent:

Un Llutxent molt minvat torna a caure a domicili

Amb sols tres jugadors en la banqueta, els de Juanjo Benavent arribaven a aquesta cita molt minvats i damunt es van veure obligats a fer els dos primers canvis per lesió, el primer en el 12’ i el segon al descans. Malgrat això, els dos equips marcaven de forma consecutiva el seu primer gol poc després del quart d’hora de partit, marcant Rubén per als visitants i sent una llàstima el gol encaixat pel Llutxent ja que va ser en una acció molt infantil. Ja en el 34’ es posava per davant el Ròtova.

Les pèrdues de baló en camp propi eren constants per als de La Vall d’Albaida, però aconseguien empatar al minut 53 gràcies a un penal transformat per César Català. No obstant, al 68’ tornava a ficar-se per davant el Ròtova en una acció mal defesa i encara que el Llutxent es va bolcar en busca de l’empat, el que va arribar va ser el 4-2 definitiu ja amb el temps complit, encaixant una dura derrota el tercer classificat, i més tenint en conter que els de darrere se li tiren damunt.

CDF Bocairent 5 – 1 Canals Promeses CF:

Victòria còmoda per a seguir invictes en la segon volta

Nou triomf dels d’Isidro Boderia, que es fiquen sèptims després de guanyar amb solvència. Al minut 11 arribava el primer gol gràcies a un remat de David Molina, mentre que el segon sí que es va resistir un poc més ja que els de Canals van plantar cara. No obstant, just abans del descans marcava Xapa el 2-0.

Ja en el segon temps va aparèixer el de sempre, el ‘Pichichi’ Javi Romero, per a fer el tercer en el 59’, mentre que en el 68’ feia el seu golet el Canals Promeses. No obstant, Xapa feia el seu doblet particular en un remat de cap produït en el 75’ i ja amb el temps complit va ser el capità David Molina el que va fer el seu segon gol al veure avançat al porter per a completar la golejada i agafar molta força de cara al derbi de la pròxima jornada en el que visitaran al Bocairent.

Ontinyent 1931 CF B 2 – 1 Muro CF B:

Altre pas cap a l’ascens

Després de l’empat de l’Olímpic B en els duels del dissabte, els de Pablo Iglesias afrontaven aquesta cita amb la possibilitat de ficar-se a 9 punts del segon classificat i no ho van desaprofitar malgrat jugar davant un Muro B que portava una gran ratxa de victòries. Els de La Vall van dominar davant un equip ben replegat en defensa, provocant que a l’Ontinyent 1931 B li costara profunditzar. L’ocasió més clara del primer temps va ser per a Orquín després d’una jugada individual, però va aparèixer el porter, a l’igual que després d’un remat de cap de Diego Asensi.

En el segon temps el propi Diego Asensi va fer una gran jugada individual en el minut 59, iniciant-la en l’esquerre per a culminar-la amb un gran xut des de fora de l’àrea que es va colar per l’escaire. Amb el marcador a favor, seguien tenint ocasions, com un mà a mà de Pau, però el 2-0 no va arribar fins al minut 78 després de que Ángel Galán aprofitara un centre de Torrús. Quan pareixia que la victòria estava clara, en el 85’ una mala passada en defensa la caçava el davanter del Muro B per a donar-li emoció al partit, remarcant que en el temps de descompte una errada defensiva va acabar en un mà a mà en el que Jaime Muñoz va tindre que intervenir de forma providencial.

Font de la Figuera CF 3 – 1 L’Olleria CF B:

Segueix la mala ratxa de L’Olleria B

Nova derrota del filial vidrier, en aquest cas davant un Font de la Figuera que és sext i que malgrat la derrota de l’anterior jornada es troba en un gran moment de forma. Damunt, el partit es ficava costera amunt molt prompte per als de Sergio Úbeda ja que al minut 4 encaixaven el primer gol i en l’11’ el segon. Ja en el segon temps Mollá va retallar distàncies en el minut 54, però ràpidament va tornar a ficar un marge prudencial al marcador el conjunt local, ja que el 3-1 ha arribat en el 61’.