15.5 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolSegona RegionalL’Ontinyent 1931 B es queda com a únic que ho guanya tot

L’Ontinyent 1931 B es queda com a únic que ho guanya tot

Segueix sense fallar l’Ontinyent 1931 B, que es queda com a únic que ho ha guanyat tot després de la derrota d’un Llutxent que a més perd el lideratge. En els dos nous derbis han vençut l’Albaidense i l’Agullent, mentre que el Bocairent ha trencat la seua bona dinàmica.

L’Olleria CF 0 – 6 CD Albaidense:

Victòria tranquil·la per a l’Albaidense en el derbi

L’equip entrenat per Kikín va aconseguir golejar a L’Olleria B en La Solana per a acumular 12 de 15 punts i seguir fent-se fort en la part alta comptant amb un partit menys. Després d’uns minuts una mica dubitatius, en el 18’ va arribar el primer gol de la vesprada, quan una treta de banda de Raulet va ser pentinada per Alfaro i marcada per Tito en el segon pal. Edi feia el segon en el 26’ amb un gol espectacular des de la frontal després d’un rebuig, mentre que el tercer arribava en el 35’ després d’una gran jugada de Raulet, que va quallar molt bon partit. El lateral dret va regatejar a un rival, es va internar per línia de fons i va batre al meta local.

I sense temps de refer-se, encara va arribar el quart abans del descans. En el 40’ Alfaro va recuperar l’esfèric i va superar per dalt al porter amb molta qualitat. En la segon part van eixir millor els homes de Sergio Úbeda, però l’Albaidense va tindre un parell d’arreons per a acabar de completar la golejada. En el 63’ Marc aprofitava un rebuig per a marcar el quint, mentre que deu minuts després una bona jugada de Tito per banda esquerre la culminava Salah de tir creuat.

CD Olímpic de Xàtiva B 0 – 2 Ontinyent 1931 CF B:

L’Ontinyent 1931 B fica terra de pel mig

Els de Pablo Iglesias visitaven a l’equip que més prop tenien en la classificació i no han fallat. Això si, van tindre que treballar moltíssim ja que el filial de l’Olímpic es va tancar bé i no va deixar als visitants generar més ocasions en el primer temps que una centrada de Pau Tormo que van rematar fora, mentre que l’Olímpic B creava perill en ocasions a baló parat principalment. Damunt, el porter Jaume es va lesionar en el muscle i va tindre que ser substituït en el 38’.

En el segon temps l’Ontinyet 1931 B va canviar el sistema i la situació va millorar, ja que encara que van seguir sense realitzar un joc molt bo, van tindre el control del partit. Ja en el minut 68 un baló llarg va ser barallat per Diego Asensi i un defensor local el va derivar per darrere, assenyalant-se penal i expulsió. El propi atacant no va fallar des dels onze metres i va ficar per davant a un equip que finalment va sentenciar en el 87’, quan en la millor jugada combinada de l’encontre Romero li la va ficar a Ribera per a fer el 0-2. Sis de sis i més líders, ficant-se a 5 punts del segon.

CDF Bocairent 0 – 1 Ciutat de Xàtiva CFB:

Un gol en pròpia trenca la ratxa del Bocairent

Després de dos victòries consecutives, els d’Isidro Borderia van tornar a la senda de la derrota en un partit en el que la mala fortuna va inclinar la balança molt prompte, ja que en el minut 19 es va marcar en pròpia el conjunt local, sent aquesta l’única ocasió del primer temps.

En la segona meitat la situació va canviar per complet, amb el Bocairent buscant l’empat des del primer moment, gaudint de diverses ocasions però sense aconseguir aprofitar-les, mentre que els de La Costera van poder sentenciar a la contra, però el 0-1 es va mantenir.

CF Agullent 4 – 2 CF Aielo:

Victòria local en el festival de gols del derbi entre Agullent i Aielo

Vídeo Resum del PARTIT KAPITALIA:

Crònica:

CF Llutxent 0 – 2 CF Orba:

El Llutxent encaixa la primera derrota i perd el lideratge

Els de Juanjo Benavent s’enfrontaven al tercer classificat en un duel molt cridaner i interesant. En els primers minuts van estar millor els locals, que van gaudir de varies ocasions, però poc a poc l’Orba va entrar en el partit i es va igualar l’encontre, mantenint-se el 0-0 inicial durant el primer temps.

Després del descans no es van produir moltes ocasions però les que es van registrar van anar dins, com un gran gol de falta de l’Orba en el 76’, que va fer molt de mal al Llutxent, ja que tan sols tres minuts després va arribar el 0-2 que provoca que el Beniopa siga el nou líder malgrat que els de La Vall van donar la cara contra un equip que de ben segur estarà dalt en la classificació.