15.5 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolSegona RegionalL’Ontinyent 1931 B a un pas de l’ascens després del duel intersetmanal

L’Ontinyent 1931 B a un pas de l’ascens després del duel intersetmanal

Els de Pablo Iglesias no fallen en el seu duel pendent i, a falta de quatre jornades, es fiquen a 7 punts d’un Olímpic B amb el que tenen el golaveratge guanyat i que encara té que descansar, aixina que aquest dissabte podrien ser equip de Primera Regional.

Font de La Figuera 1 – 3 Ontinyent 1931 CF B:

Partit corresponent a la jornada 29 i en el qual els de Pablo Iglesias el van afrontar sabent que aquest cap de setmana l’Olímpic B descansa, aixina que de guanyar ahir, tal i com va succeir, afrontaran la propera jornada amb la possibilitat de que si guanyen es convertiran en equip de Primera Regional ja de forma matemàtica quan encara quedarien tres jornades per davant.

Respecte al partit, no va poder començar millor, ja que abans del primer minut Pastor va filtrar una passada espectacular per a que Quico Vidal marcara el primer. En un camp tant xicotet, al que el rival està totalment adaptat, els va costar evitar que tingueren ocasions per a empatar, però el principal perill arribava en accions a baló parat, com en un córner que va tindre que salvar Vage de baix de la porteria. Per la seua part, el conjunt filial també va gaudir d’algunes ocasions, com un parell d’Orquín.

Després del descans, i amb l’equip patint al no acabar de dominar com els agrada, en el mig del camp, en el minut 49 arribava l’empat després d’un mal rebuig que van resoldre amb un tir creuat. No obstant, la reacció va ser molt ràpida i després d’una recuperació de Jorge Pastor el cuir arribava a la banda per a que Diego Asensi fera una centrada per baix i Orquín marcara l’1-2. I també de seguida arribava la sentència amb Jorge Pastor tornant a tindre protagonisme. Un córner seu el rematava Samuel i el parava el porter, però apareixia Vage per a firmar una nova victòria i deixar l’ascens a 2 punts de distància.