Albaida
Dimarts, abril 23, 2024
HomeEsportsL'Ontinyent 1931 acaba la lliga amb la seua segona derrota (2-1)

L’Ontinyent 1931 acaba la lliga amb la seua segona derrota (2-1)

Els de Roberto Bas miren ja al play-off i el sorteig del dia 24 on coneixeran el seu primer rival de la fase de promoció

L’Ontinyent 1931 ha acomiadat la lliga a Xàbia amb una derrota per 2 a 1 contra l’equip de la Marina Alta, que amb aquesta victòria aconsegueix quedar entre els 8 primers del Grup III de la Regional Preferent i es classifica per a la Lliga Comunitat. Per la seua part, Roberto Bas ha tret un 11 amb alguns canvis per donar oportunitats als jugadors menys habituals abans d’afrontar el play-off. Així, els d’El Clariano sumen la segona derrota en lliga.

Els primers minuts a Xàbia han sigut igualats. Sobretot, el conjunt local era sabedor de la importància de sumar punts a aquest encontre, i ho ha transformat en gols. De fet, els de la Marina Alta s’han avançat al marcador en un primer moment, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc.

Tan sols 3 minuts després, el Jávea ha tornat a perforar la porteria d’Ivelin. Aquesta vegada el gol sí que valia. Els locals s’han avançat després d’una rematada de Mario, qui ha aprofitat una treta de córner.

L’Ontinyent 1931 ha eixit buscant l’empat després del descans. I ho ha aconseguit. Els blanc-i-negres han igualat el marcador gràcies a una jugada de treta de cantó que s’ha acabat embolicant i que ha acabat amb el tant d’Ángel Cobo complida l’hora de partit.

Pocs minuts després, el Jávea ha pogut fer el segon, però la rematada s’ha estrallat al travesser. Finalment, al minut 82 Ivelin ha perdut el baló dins l’àrea en una ocasió que ha acabat amb el gol de Cabo, qui ha aprofitat per fer el 2 a 1 i el gol que assegurava la presència dels de Xàbia en la Lliga Comunitat.

La pròxima setmana l’Ontinyent 1931 descansarà en el cap de setmana de les eleccions municipals i autonòmiques. Els blanc-i-negres agafaran forces per afrontar de la millor manera un play-off il·lusionant on buscaran posar la cirereta a aquesta magnífica temporada.

Font: Twitter Ontinyent 1931

FITXA TÈCNICA

CD JÁVEA: Tonet; Mario, Marcos, Catu, Luis (Rubén Ortolà 87′), Fran (Ramis 62′), Tomás (Álvaro 87′), Aldo, Cabo (Umar 87′), Elian i Javi (Carlos 36′)

ONTINYENT 1931: Ivelin Popov; Jorge Soriano (Alberto Osoro 55′), Pablo Bonet (Rafeta 65′), Iván Llorens, Jorge García; Jesús García, Diego Cambra (Ángel Galán 83′), Chimo Reig (Nico Cabanes 65′), Ángel Cobo, Lluís Felipe i Casti

GOLS: 1-0 Mario (27′); 1-1 Ángel Cobo (62′); 2-1 Cabo (82′)

ÀRBITRE: Emilio Luis López Herrero. Amonesta als locals; Aaron (15′), Marcos (39′), Elian (52′) i al visitant; Pablo Bonet (48′)

ASSISTENT 1: Rubén Martín Alonso

ASSISTENT 2: Ignacio García Poveda